Yan hesapta açılan hile yüzünden ana hesap ban yer mi?

• Konuyu başlatan zimo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 3.187
Evet yer çünkü ban senin anakartına atılıyor. (Anakart diye biliyorum.) Yani senin oynadığın bilgisayardan açacağın diğer hesaplarınla da Valorant oynamanı engelliyor.

Hesap yemez, sizin HWID'niz ban yer.

Bir şey olmaz. Benim iki adet hesabım vardı. Biri hileden ban yedi, diğeri hala çalışıyor. Hem de ranked girince Platinum adamları geliyor. Tabii diğer hesaba girmeden önce HWID banını kaldırmam gerekti. Yoksa o da ban yiyecekti.

Sizin yan hesabınıza başka biri girerse onun HWID'i ban yiyeceği için sadece yan hesabınız gider. Ana hesabınıza bir şey olmaz.

Bir şey olmaz. Benim iki adet hesabım vardı. Biri hileden ban yedi, diğeri hala çalışıyor. Hem de ranked girince Platinum adamları geliyor. Tabii diğer hesaba girmeden önce HWID banını kaldırmam gerekti. Yoksa o da ban yiyecekti.

Sizin yan hesabınıza başka biri girerse onun HWID'i ban yiyeceği için sadece yan hesabınız gider. Ana hesabınıza bir şey olmaz.

Keşke bunu önceden görseydim... Bende single oyunlarda kullandığım büyük bir hile programı var tabii o zamanlar Valorant oynamıyordum ama oynamaya başlayınca bilmediğimden o hile programıda arkplanda açık kalıyordu Vanguard onu zararlı dosya olarak algıladı o anda oyundan attı ve girerken ban yediğimi gördüm dedim okey zaten yan hesabı kasıyordum bir şey olmaz o programı silerim Valorant oynarken sorun çıkartmasın ana hesaptan oynarım diye ama işte öyle bir şey olmadı ana hesaptan girdim hata verip oyundan attı sonra baktım banlı yazıyor bilseydim ban kalkana kadar girmezdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı