Yanan ekran kartı yerine yenisi mi alınmlaı?

Tcoat

Hectopat
Katılım
23 Ocak 2020
Mesajlar
131
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba R7 370 ekran kartım vardı bozuldu. Tamire gönderdim geldi bir hafta sonra yeniden bozuldu. Artık tat vermeyecek belli oldu. 17 gün tam kapanma geldi, bayram da geliyor tatilde iyice canım sıkılacak 2500TL civarlarında 1050 Ti var alayım diyorum ancak mevcut ekran kartı krizinden dolayı fiyatlar uçmuş. Sizce ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.
Donanımım:
Intel i7 6700K.
RAM: 16HyperX Fury 2400.
Anakart: MSI Z170A PC Mate.
 
benim kendi şahşi düşüncem ekran kartı piyasası malum ekran kartları alınmıyacak hale geldi durumunuz varsa eğer gtx 1060 üstü bir ekran kartı tercih edin yada ikinci el piyasasında güvenilir kişilerden makul bir fiyata ekran kartı alabilirsiniz yada ısıl işlem veya reball işlemi uygulatabilrisiniz 1050ti zamanında beni çok uğraştırdı .
 
Son düzenleme:
Eski nesil kartlara bakabilirsin. Gerçekten uygun fiyatlara satılıyorlar. GTX 900, GTX 800 gibi serilere bak. Tabii bu tür eski kartlar denenerek alınmalı. Satıcıyla görüntülü konuşma yapılarak da alınabilir.
 
1 hafta sonra tekrar bozulduysa muhtemelen ısıl işlem uygulamışlardır. Yeni ekran kartı almak yerine daha profesyonel bir servise gönderip reball vs. yaptırarak yeni ekran kartı almak yerine daha uygun fiyata halletmiş olursun.
 
Inno3D diye bir marka var peki ekran kartında markasını ne kadar önem vereyim?
 

Geri
Yukarı