Yandex Browser İyi mi?

Arkadaş gelip en iyi tarayıcı hangisi diye sorsaydi sizin yazdığınız mantıklı olurdu. Ama gelip tek bir tarayıcı soruyor. Genel olarak nasıl diyor. Performans, kaynak kullanımını sormak istiyor. Bir web tarayıcısıyla web de gezinmek dışında başka neler yapılabilir mesela? Tarayıcılar arasında özelleştirme, kaynak kullanımı gibi farklılıklar var ancak tarayıcı ile yapılan şey genel olarak aynı.

Hocam adam spesifik bir tarayıcıya iyi mi diye soruyor en iyi tarayıcı diye sormasına gerek yok hepsi farklı kişiler için tasarlanmış. Ayrıca performans ve kaynak kullanımını vahiy yoluyla almış olmanız gerekiyor, öyle bir şeyden bahsetmemiş.

Tarayıcıda Web'de gezinmek dışında neler yapılır... Eklenti indirilir, ceşitli web tabanlı uygulamalara girer, bir sitenin kodlarını incelemek ister falan. Neden hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz anlamadım, neden her şeyi buraya sorduğunuzu da aynı şekilde. Hepsinin birbirinden farklı özellikleri var, hepsi farklı kullanıcılar için tasarlanmış. Kimisi güvenlik için (anonimlik), kimisi PC'ye az yük bindirmesi için, kimisi eklentiler indirilebilmesi için.

Bir gün denedim güzel değildi, Edge daha iyimiş.

Hocam adam spesifik bir tarayıcıya iyi mi diye soruyor en iyi tarayıcı diye sormasına gerek yok hepsi farklı kişiler için tasarlanmış. Ayrıca performans ve kaynak kullanımını vahiy yoluyla almış olmanız gerekiyor, öyle bir şeyden bahsetmemiş.

Tarayıcıda Web'de gezinmek dışında neler yapılır... Eklenti indirilir, ceşitli web tabanlı uygulamalara girer, bir sitenin kodlarını incelemek ister falan. Neden hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz anlamadım, neden her şeyi buraya sorduğunuzu da aynı şekilde. Hepsinin birbirinden farklı özellikleri var, hepsi farklı kullanıcılar için tasarlanmış. Kimisi güvenlik için (anonimlik), kimisi PC'ye az yük bindirmesi için, kimisi eklentiler indirilebilmesi için.

Ya herkesin ayrı bir tarayıcısı var da hep ortasını bulmaya çalışıyorum. Herkes Firefox'u seviyor ancak bazı kişiler ise sevmiyor. Benim istediğim tarayıcı sade olacak ve eklenti desteği olacak fazla RAM yemeyecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aekadaşlar ceza yemişim bu konudan bir gün denedim güzel değildi Edge daha iyimiş.

Ya herkesin ayrı bir tarayıcısı var da hep ortasını bulmaya çalışıyorum herkes Firefox'u seviyor ancak bazı kişiler ise sevmiyor benim istediğim tarayıcı sade olacak ve eklenti desteği olacak fazla RAM yemeyecek.

Microsoft Edge veya Opera kullanın o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı