Yanlış bilgi uyarısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir veya daha fazla mesajınızın yanlış bilgi verdiği tespit edilmiştir. Lütfen emin olmadığınız konulara yeterli araştırma yapmadan mesaj atmayınız.

PSU fanı değişir mi?
Değişmez ama PSU değişebilir.
Bu uyarı nedeniyle hesabınızın yetkileri geçici süreliğine kısıtlanmış olabilir.

Bilginin yanlış olduğunu daha sonra fark ettim, ben yanlış bildiğimi arkadaşlar sayesinde öğrendim. O an benim doğru bildiğim yanlış bilgi olduğunu bilmeden yazmış olabilirim. Düzeltmeme izin vermeden ceza verdiniz. Azıcık bekleseydiniz düzeltiyordum zaten. Hata yapmış olabilirim özür dilerim, yanlış bilgi evet. Bundan sonra biri sorduğunda değişmez der miyim? Hatasız insan var mı yeryüzünde? Hatalar sayesinde öğreniyoruz.

Bu bilgi kutucuğu hatanızı anlayın diye atılıyor zaten.
1610793472702.png

Benim doğru bildiğim, yanlış olamaz mı?
Düzeltmek ne için var?
Niçin doğru sanıyorsunuz, araştırmadığınız için. Araştırmadığınız ya da herhangi bir bilgi sahibi olmadığınız yorumlar yaparken emin değilim vb. ifadeler kullanabilirsiniz. Veya hiç yorum yapmayabilirsiniz.

Niçin doğru sanıyorsunuz, araştırmadığınız için. Araştırmadığınız ya da herhangi bir bilgi sahibi olmadığınız yorumlar yaparken emin değilim vb. ifadeler kullanabilirsiniz. Veya hiç yorum yapmayabilirsiniz.

PSU'nun içindeki fanı değiştirirsen pek sağlıklı olmaz ama. Adamlar boşa mı o fanı koyuyor.

PSU'nun içindeki fanı değiştirirsen pek sağlıklı olmaz ama. Adamlar boşa mı o fanı koyuyor.
Neden sağlıklı olmadığını kaynak belirterek açıklar mısın? O zaman işlemci fanını da değiştirmeyelim. Aynı mantık. Size göre doğru, herkese göre kanıtlanmış nesnel durum değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı