Yanlış gönderilen ürün iade alınır mı?

amir77

Hectopat
Yer
🇷🇺
Daha fazla  
Arkadaşlar yarın uzun yola çıkacağım için flash bellek aldım fakat yanlışlıkla telefon için olanı satın almışım ürünü A101'den aldım az önce iade için gittim ve yarın getirin dediler acaba iade alırlar mı? Sonuçta kasiyer bana göstermeden direkt geçti benimde bakma şansım olmadı. Evde kutuyu açınca fark ettim.

Büyük ihtimalle iade alırlar. Sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum. Kutu ile mi satılıyordu? Eğer kutusu varsa ve kutu zarar görmüşse o zaman sıkıntı olabilir.

Arkadaşlar yarın uzun yola çıkacağım için flash bellek aldım fakat yanlışlıkla telefon için olanı satın almışım ürünü A101'den aldım az önce iade için gittim ve yarın getirin dediler acaba iade alırlar mı? Sonuçta kasiyer bana göstermeden direkt geçti benim de bakma şansım olmadı. Evde kutuyu açınca fark ettim.

O USB'lerin diğer ucu PC için oluyor genelde kontrol edin.
Ben sadece telefon için olan model hatırlamıyorum.

🤔 Neden böyle dediler ki? Ürünü açtınız mı?

Mağazada sadece 2 kişi vardı iftar saati olduğunu ve mal geldiği için raflara ürün dizeceklermiş az kişi olduklarını söyledi, evet ürünü açtım fakat onlar görmedi.

O USB'lerin diğer ucu PC için oluyor genelde kontrol edin.
Ben sadece telefon için olan model hatırlamıyorum.

Sadece tek bir tarafı var o da telefon için olan.

Büyük ihtimalle iade alırlar. Sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum. Kutu ile mi satılıyordu? Eğer kutusu varsa ve kutu zarar görmüşse o zaman sıkıntı olabilir.
Kutuyu açtım ama kutu zarar görmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı