Yanlış Kategoride Açmadığım Halde Aldığım Ceza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AAAplus

Kilopat
Katılım
19 Nisan 2015
Mesajlar
567
Çözümler
4
Merhaba ben doğru yere konu açmıştım fakat siz bunu yanlış konuya taşıyıp üstüne ceza verdiniz ? (Konuyu nereye açtığımı unuttum fakat laptop ekran kartının Masaüstü Bilgisayarlarda işi ne ?)

upload_2015-6-10_19-2-9.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Söylemeden geçemeyeceğim. Mikail Fidan diye bir arkadaş var . Zevkine ceza vererek egosunu tatmin ediyor. Örnekleri çok. Herkese karşı tutumu böyle. Kendi düşüncesine aykırı yorum yaparsan üyelik bile siliyor. Önceki iki üyelğimi sildi. Ayrıca bundan 3 ay önce Recep Çakmaktaş diye bir üyelik oluşturmuştum. Profil fotoğrafımı Recep Baltaş'ın profil fotoğrafını koydum diye beni taklitçilikle suçlayarak üyeliğimi sildi. Bu nasıl bir diktatörlüktür ? Bir de üzerine marifetmiş gibi e-mail adresimden fotoğrafımı bulup benden izin almadan burada paylaştı. Ben üye olma şartlarına aykırı bir davranışta bulunmamıştım. Neyse sakinim.
 
Hem Recep BALTAŞ'ın soyadını değiştirip hesap açıyorsun dalga geçermiş gibi, hem de onun fotoğrafını kullanıyorsun ceza almakta sonuna kadar haklısın. Peki nereden biliyorsun sana ceza verenin Mikail FİDAN olduğunu? Bence seni ömür boyu uzaklaştırmalılar bu forumdan.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı