Yanlış kaynamış serçe parmak

mertaksoy66

Hectopat
Katılım
13 Mayıs 2020
Mesajlar
100
Arkadaşlar ortaokul 8. sınıfta serçe parmağımın uç kısmındaki eklemine darbe almıştım. Şu an lise 3'teyim, 1 sene sonra doktora gittim. Hafif yamukluk var diye kırılmış ve kaynamış dedi. Parmak oyun oynarken, mouse tutarken falan hafif rahatsız ediyor ve biraz ağrı yapıyor. Bu düzeltilebilir mi, nasıl düzeltilir, ağrılı olur mu? Yazarsanız sevinirim. Dediğim gibi serçe parmağımın ön kısmı biraz yukarı kaymış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de basketbol oynarken sağ serçe parmağımı çatlatmıştım. Kaynadıktan sonra fark ettim ki sol parmağıma göre daha aşağıda ve şişkin duruyor. Doktora sorduğumda bir sorun olmayacağını ama yine de istersem kırıp tekrar alçıya alabileceğini söyledi. Bunu duyunca normal olarak vazgeçtim tabi ki.
 
Benim serçe parmağımada basketbol topu geldi yamuk kaynadı rahatsız ediyor ve ağrı yapıyor ameliyatsız kırıp tekrar düzeltilebilirmi?
 
Ben de basketbol oynarken sağ serçe parmağımı çatlatmıştım. Kaynadıktan sonra fark ettim ki sol parmağıma göre daha aşağıda ve şişkin duruyor. Doktora sorduğumda bir sorun olmayacağını ama yine de istersem kırıp tekrar alçıya alabileceğini söyledi. Bunu duyunca normal olarak vazgeçtim tabii ki.

Hocam benim bildiğim uyuşturup kırıyorlar yani sen hissetmiyorsun, zaman geçmeden oranı düzeltir sonra sıkıntı çıkarır araba sürerken falan.
 

Geri
Yukarı