Yanlış şubeye giden kargo

YasarPK

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar N11'den ürün aldım ve ürünüm MNG ile keçiörene gitmiş. Ben etimesgutta oturuyorum. Gelen mesajda gelin şubemizden alın biz dağıtım yapamayız dediler. Arayınca da açmıyorlar. Nasıl yapabilirim yaş kısıtlamasında kaldığım için almaya da gidemem. 1 saatlik yol sonuçta. Neler yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adresi mi yanlış verdiniz yoksa onlar mı yanlış götürdü?

Eğer aciliyeti yoksa ve bütçen varsa bir tane daha sipariş et adresi kontrol edip. Diğerini teslim almazsın olur biter.
Satıcı ile görüştüm eve teslim olduğunu söyledi.Ama mng diyorki keçiörenden alabilirsiniz sadece.Ben 1 saatlik yolu nasıl gideyim.Bari etimesgut şubesine gönderin diyorum çok şey istiyormuşum.
Adresi mi yanlış verdiniz yoksa onlar mı yanlış götürdü?
Adresim doğru gözüküyor evim olarak.

Çok aradım ama olmadı kimse açmıyor gidemiyorumda :(

Gitmeyin zaten, gidenler olduğu için bu kadar rahat "Biz getirmiyoruz, siz gelin alın." şeklinde davranabiliyorlar. Telefona çıktıklarında iki saydırıyorum, hemen hallediyoruz efendime dönüyor birden hepsi. İyice şaşırdılar, sanki babalarının hayrına yapıyorlar da ayaklarına gidip alacakmışız.

Siz aramaya devam edin, ısrarla arayın telefonları susmayınca bir yerden sonra dayanamıyorlar açıyorlar.

Gitmeyin zaten, gidenler olduğu için bu kadar rahat "Biz getirmiyoruz, siz gelin alın." şeklinde davranabiliyorlar. Telefona çıktıklarında iki saydırıyorum, hemen hallediyoruz efendime dönüyor birden hepsi. İyice şaşırdılar, sanki babalarının hayrına yapıyorlar da ayaklarına gidip alacakmışız.

Siz aramaya devam edin, ısrarla arayın telefonları susmayınca bir yerden sonra dayanamıyorlar açıyorlar.
2 saat oldu açmadılar.Bende sinirden saydırıyorum.Tehdit bile ediyorum ama nafile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı