Yanlış "Yanlış Bilgilendirme" Cezası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cevap olarak sadece "CPU Soğutucu vidalarını biraz gevşetmeyi deneyebilirsin." yazmak yerine gerekçesiyle, örnek ya da kaynak göstererek(2. mesajındaki gibi) cevaplarsan daha açıklayıcı olur.

Bu da benim naçizane fikrim.

Referans aldığım konuyu belirtseydim 4 saat forumdan uzaklaşmamış olurdum, size hak veriyorum. Teşekkürlerimi sunuyorum.

Uyarıyı ben verdim gelen rapor üzerine. Rapor gelmeseydi ve ben o mesajı görseydim uyarı vermezdim.

Uyarı vermemin nedeni mesaj yeterince açık değil, herkes anlayamaz. Arkadaş bilmeden soğutucu vidalarını fazla gevşetirse bu sefer de ısınma ve kapanma sorunları ortaya çıkabilir, bu kez de bu sorunla baş etmeye çalışabilir.

Daha açıklayıcı yazmakta fayda var. İbrahim'in söylediği gibi insanlar yanlış bir işlem yapmasın diye yanlış bilgi uyarısını kullanıyoruz.
Rapor geldiği için anlaşılamadığını düşündüm, yoğunluk olmasa uyarı verilmeden de düzeltilebilir ama yoğun zamanlarda bunu yapmaya pek imkan kalmıyor.

Son düzenleme:
Uyarıyı ben verdim gelen rapor üzerine. Rapor gelmeseydi ve ben o mesajı görseydim uyarı vermezdim.

Uyarı vermemin nedeni mesaj yeterince açık değil, herkes anlayamaz. Arkadaş bilmeden soğutucu vidalarını fazla gevşetirse bu sefer de ısınma ve kapanma sorunları ortaya çıkabilir, bu kez de bu sorunla baş etmeye çalışabilir.

Daha açıklayıcı yazmakta fayda var. İbrahim söylediği gibi insanlar yanlış bir işlem yapmasın diye yanlış bilgi uyarısını kullanıyoruz.
Rapor geldiği için anlaşılamadığını düşündüm, yoğunluk olmasa uyarı verilmeden de düzeltilebilir ama yoğun zamanlarda bunu yapmaya pek imkan kalmıyor.
Senin canın sağolsun, neden bu işlemi uygulaması gerektiğini belirtsem bu problemle karşılaşmazdım. Sağlık sıhat olsun, seviliyorsunuz.

O değil de Recep Baltaş harbiden nokta atışı tahmin etmiş ilgili konuda problemi :)

O değil de Recep Baltaş harbiden nokta atışı tahmin etmiş ilgili konuda problemi. :)

%99 başka forumlarda bu cevabı bulamazdı. Size katılıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı