Yanlışlıkla 23.60'dan Dolar aldım

Sizin hatanız diyenler birkaç hafta sonra tutar hesaba iade edilirse göreceğim sizi.

FX'ten alırken böyle bir şey olmaz. Tahtadaki maldan verir. O tahtadaki mal ile gerçek fiyat arasında %20 fark olmasına rağmen bana uyarı vermiyor sistem. Şikayet edilmesi gereken konu burası. 1 milyon dolar ile 1 tether alan adam gibi. Ama o adama bile uyarı gidiyor.

Tamam iade olursa yaz. Olmayacak zaten.
 
Herkes sizin hatanız alamazsınız bence demiş, haklılar da ama CİMER'e falan dolar kurunun öyle olduğu net bir şekilde belirtilmedi 19 olan doları yanlışlıkla 23'ten aldım iptalini istiyorum gibi bir dilekçe ile başvurunca bence alabilirsiniz.
 
Boş ver kalsin sende her turlu artacaktir dolar su zamana kadar hep oyle oldu artmaz artik dedik 20 oldu illa artacaktir

Artması önemli değil ki. Yukarıda dalgasına söylemiştim ben onu. Senin 20ye aldığın dolar da 30a çıkar adamın 23e aldığı da.
 
Arkadaşlar N Kolay uygulamasından kur 19.60'ken bugün alım yaptım. Daha sonra yine yaptım ve kur 19.60 değil de meğerse 23.60'mış. Saat 16.30'da oldu bu olay. 215 bin Türk lirası ile alım yapmıştım. Arada 1700 USD fark ediyor ve bu beni 35.000 Türk lirası zarara sokmuş oluyor. Yarım saat sonrasında da kuru 20.05 seviyesine çekmişler. Bunlar olurken dolar TL paritesi 19.35 sabitti. Bankayla pazartesi günü görüşeceğim. İşlemi iptal etme ihtimalleri nedir? İptal etmezlerse BDDK'ya CİMER aracılığı ile şikayette bulunsam bir sonuç alabilir miyim?

This is RTE.
 
Hocam nolur pazartesi bana yanıt atın sonuç gelince, işin sonu nereye bağlanıcak fena merak ediyorum. #rez
 

Geri
Yukarı