Yanlışlıkla Böcek Yedim

Etli çikolata da güzel oluyor galiba, fark etsenizde yemeye devam ettiğinize göre
Küçük bir parçası duruyordu. Parça küçük olunca anlamadım ilk başta. Hafiften böyle örümcek ağı gibi birşey de vardı. Sonra işkillendim Google'dan araştırdım. Bayağı kurtmuş herkeste aynı sorundan muzdaripmiş. Yani pakette yırtık delikte yoktu nasıl giriyor içine anlamadım. Birde bilindik bir markanın içinden çıkması.

Bir belgeselde izlemiştim. Asya da bir yerdeydi. Japonya olması muhtemel. Sokak yemeklerini tanıtıyordu. Adamlar çöp şişe siyah siyah akrepleri sokmuş kızartmış satıyordu. Yiyen de böğürerek çıkartmıştı. Tadı aynı petrol gibiymiş dediğine göre. Ha petrolün tadını nereden biliyor ona cevap veremicem ama yenilmeyeceğine adım gibi eminim :D.

Bu adamın akrepten başka bir şey yemediğine dua ediyoruz biz boş verin 😂😂

Miden onu eritir bir şey olmaz o kadar küçük sinekten ya da böcekten neyse artık.
Az önce geçen hafta paylaşılan bir konuyu okudum hala kahkaha atıyorum 😂😂.

Az önce geçen hafta paylaşılan bir konuyu okudum hala kahkaha atıyorum 😂😂.
Okudum o konuyu temizlemişler midesini.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Okudum o konuyu temizlemişler midesini.

Evet ama bence gereksiz bir vaka, sonuçta mide o işi çözer gibi ya. Yani mide asidi, kustuğunuz zaman sizin boğazınızı bile tahriş edebilen bir güce sahipken böceğin dayanabileceğini sanmıyorum zaten. Muhtemelen 500 parçaya bölünüp atomlarına ayrılmıştır o mideye inince zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı