Yanlışlıkla çamaşır deterjanı içtim

Tekledin mi, ciddi misin, uyumadan önce sarhoş falan mıydın ayıptır sorması geçmiş olsun ama bence acilen bir en yakınındaki bir hastaneye git.

Kanka sorma ya. Nasıl içtim bende bilmiyorum geçende su diye %100 doğal zeytin yağı içmiştim şu sıralar kafam bayağı dağınık. Bir doktora görünsem iyi olacak teşekkürler.

Geçmiş olsun.

Kanka sorma ya. Nasıl içtim bende bilmiyorum geçende su diye %100 doğal zeytin yağı içmiştim şu sıralar kafam bayağı dağınık. Bir doktora görünsem iyi olacak teşekkürler.

Hemen şu an git acile çok kötü durumlara düşersin yoksa benden demesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral valla hemen git bence doktora imkanın yoksa ambulans çağır, hayat yaşamaya değer yani :), tekrardan çok büyük geçmiş olsun

Kral vallahi hemen git bence doktora imkanın yoksa ambulans çağır, hayat yaşamaya değer yani :), tekrardan çok büyük geçmiş olsun.

Sağ ol hastaneye çok uzak olduğum için ambulans çağırdım ama galiba ambulans şoförü buraya gelirken bayılmış yolda onu ambulansla hastaneye geri götürmüşler bekliyorum bakalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı