Kolanın üstüne de mentos içsin hocam biraz midesi rahatlasın.Proteindir o canım bir şey olmaz. Üstüne de kola içersen daha iyi olur.
Kolanın üstüne de mentos içsin hocam biraz midesi rahatlasın.Proteindir o canım bir şey olmaz. Üstüne de kola içersen daha iyi olur.
Puahahahahahahah.
Midesi biraz köpürür, sonra düzelir. Merak etmesin.Kolanın üstüne de mentos içsin hocam biraz midesi rahatlasın.
Arkadaşlar uyku sersemliğiyle su sanıp 3,5 litre yumoş sıvı çamaşır deterjanı tekledim. Mide bulantım falan yok. Bir şey olur mu? Korkuyorum biraz.
Hayır hocam babasına gerek yok bir mentos sorunu çözer.Hocam babanıza söyleyin çalkalasın sizi.
Bunun gerçeğini yaşadım. Küçükken su diye içmiştim halamlarda. Yüzüm morarmıştı ve konuşamıyordum. Hastaneye götürdüklerini hatırlıyorum sadece onun dışında bayıldım falan herhalde bir şey hatırlamıyorum. Annemin dediğine göre midemi yıkatmışlar 2 3 gün kendime gelemedim. Çok kötü bir şey sakın deterjan içmeyin.Arkadaşlar uyku sersemliğiyle su sanıp 3,5 litre Yumoş sıvı çamaşır deterjanı tekledim. Mide bulantım falan yok. Bir şey olur mu? Korkuyorum biraz.
Bunun gerçeğini yaşadım. Küçükken su diye içmiştim halamlarda. Yüzüm morarmıştı ve konuşamıyordum. Hastaneye götürdüklerini hatırlıyorum sadece onun dışında bayıldım falan herhalde bir şey hatırlamıyorum. Annemin dediğine göre midemi yıkatmışlar 2-3 gün kendime gelemedim. Çok kötü bir şey sakın deterjan içmeyin.
Bunun gerçeğini yaşadım. Küçükken su diye içmiştim halamlarda. Yüzüm morarmıştı ve konuşamıyordum. Hastaneye götürdüklerini hatırlıyorum sadece onun dışında bayıldım falan herhalde bir şey hatırlamıyorum. Annemin dediğine göre midemi yıkatmışlar 2-3 gün kendime gelemedim. Çok kötü bir şey sakın deterjan içmeyin.
(!)
Kolonya iç mikrobunu alsın bari.Arkadaşlar uyku sersemliğiyle su sanıp 3,5 litre Yumoş sıvı çamaşır deterjanı tekledim. Mide bulantım falan yok. Bir şey olur mu? Korkuyorum biraz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.