Yanlışlıkla çamaşır deterjanı içtim

Arkadaşlar uyku sersemliğiyle su sanıp 3,5 litre Yumoş sıvı çamaşır deterjanı tekledim. Mide bulantım falan yok. Bir şey olur mu? Korkuyorum biraz.
Bunun gerçeğini yaşadım. Küçükken su diye içmiştim halamlarda. Yüzüm morarmıştı ve konuşamıyordum. Hastaneye götürdüklerini hatırlıyorum sadece onun dışında bayıldım falan herhalde bir şey hatırlamıyorum. Annemin dediğine göre midemi yıkatmışlar 2 3 gün kendime gelemedim. Çok kötü bir şey sakın deterjan içmeyin.

Bunun gerçeğini yaşadım. Küçükken su diye içmiştim halamlarda. Yüzüm morarmıştı ve konuşamıyordum. Hastaneye götürdüklerini hatırlıyorum sadece onun dışında bayıldım falan herhalde bir şey hatırlamıyorum. Annemin dediğine göre midemi yıkatmışlar 2-3 gün kendime gelemedim. Çok kötü bir şey sakın deterjan içmeyin.

Hocam bende şimdi tam 5 lt persil tekliycektim. Hatırlatma iyi oldu🙂

(Geçmiş olsun bu arada. Geçmiş zaten de neyse)

Bunun gerçeğini yaşadım. Küçükken su diye içmiştim halamlarda. Yüzüm morarmıştı ve konuşamıyordum. Hastaneye götürdüklerini hatırlıyorum sadece onun dışında bayıldım falan herhalde bir şey hatırlamıyorum. Annemin dediğine göre midemi yıkatmışlar 2-3 gün kendime gelemedim. Çok kötü bir şey sakın deterjan içmeyin.

Ben içtim çok güzel kafa yapıyor

(!)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı