Hocam....... Suyu yanlışıkla 100.000L kadar içimde kaka geçirir demiYarım saat sonra patlak top gibi havanız iner hocam sıkıntı yok.
Hocam....... Suyu yanlışıkla 100.000L kadar içimde kaka geçirir demiYarım saat sonra patlak top gibi havanız iner hocam sıkıntı yok.
Arkadaşlar elim ayağım titriyor nasıl yaptım bilmiyorum ama yanlışlıkla hint filmi sahnesi gibi su içtim. Yardım edin çok korkuyorum ne olur ölür müyüm? Pilis yardım edin.
Hocam... Suyu yanlışlıkla 100.000l kadar içimde kaka geçirir değil mi?
Kardeşim öncelikle driverlar güncel mi?
Üzerine yarım lavaş ekmekle kıyma kebabı ye en kesin çözüm ne var ne yok söker atar.
2024 sistem güncellemesi henüz gelmemiş.
Hocam mide driverını şimdi güncelliyorumÜzerine yarım lavaş ekmekle kıyma kebabı ye en kesin çözüm ne var ne yok söker atar.
2024 sistem güncellemesi henüz gelmemiş.
Arkadaşlar elim ayağım titriyor nasıl yaptım bilmiyorum ama yanlışlıkla hint filmi sahnesi gibi su içtim. Yardım edin çok korkuyorum ne olur ölür müyüm? Pilis yardım edin.
Hocam mide driverını şimdi güncelliyorum.
Hocam mide driverını şimdi güncelliyorum.
Bence temiz bir format atmalısın 12 kat aşağıdan atlarsan mide sorunun kalmaz kardeşim birkaç soru gelebilir; rabbin kim?
Hocam sitemim:hayat2024Merhaba işletim sisteminizi yazar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.