Ayılar onları bulduğunda "Aaaa! İnsan. Hayvanlara acı çektirmemeliyim." diyor heralde.Vegan arkadaşlar hayvanların acı çekmesini istemiyormuş.
Ayılar onları bulduğunda "Aaaa! İnsan. Hayvanlara acı çektirmemeliyim." diyor heralde.Vegan arkadaşlar hayvanların acı çekmesini istemiyormuş.
Bu aralar bayağı konusu açıldı. Yorumlarınız nedir?
Yapay etin sebebi o değil. Yapay et, Dünya'nın kaynaklarının azalması sonucunda kullanılacak bir şey.Ayılar onları bulduğunda "Aaaa! İnsan. Hayvanlara acı çektirmemeliyim." diyor herhalde.
Ben veganlar yüzünden yapıldı sandım.Yapay etin sebebi o değil. yapay et, Dünya'nın kaynaklarının azalması sonucunda kullanılacak bir şey.
Ayrıca ayı eti mi yiyorsunuz? Beğendiyseniz söyleyin ben de tatacağım.
Ayıların akılları mı var? İç güdüler ile hareket ediyorlar. Bizi hayvandan ayıran tek şey budur.Ayılar onları bulduğunda "Aaaa! İnsan. Hayvanlara acı çektirmemeliyim." diyor heralde.
Hocam hayvanların doğasında var demek istemiştim.Ayıların akılları mı var? İç güdüler ile hareket ediyorlar. Bizi hayvandan ayıran tek şey budur.
Dünya bu LGBT, feminizm ve vejetaryen durumları yüzünden bu ve bu tarz olaylar hep yaşanacak. Bill Gates'in amacı soya proteini ile erkeklerin öströjen hormonlarını yükseltmek ve kadınlaşma derecesine getirmek. Bunları ben demiyorum YouTube'deki çoğu kanal diyor. Açıkçası ben yemem yapay et.
25 yıl sonra hortlatacağım konuyu. Şelaleme iyi bakın.Kendi adıma konuşuyorum, cümlenizde emir gibi bir ton. Yiyecek olmamıza değil cümlenizin tonuna güldüm. Cümleniz: "Evet, bir gün herkes yiyecek."
Kahkaha şelalenizden bir yudum aldım, geri kalanını mutsuz olduğum zamanlar için saklayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.