Yapay zeka avukatlar insan avukatları işsiz bırakır mı?

Makaleler
2
X'de biri avukat benzeri bir şeyler yapmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Veriler sınırlı olduğu için sonuçlar bu şekilde sizce tatmin edici mi?

AI'ın bağlı olduğu server shutdown olsa tüm adalet gider. Olmaz böyle şey, bağımsız zeka lazım bize.

Bu mantık ile her şey çökebilir...

Twitt'te belirtilen belki başka ülkede çalışabilir ama Türkiye'de hiç sanmıyorum. Her gün bir madde değişiyor, uygulamada farklılıklar oluyor vs.

3 5 yıl sonra, sistemi güncel tutabilmek mümkün olursa "danışmanlık" adı altındaki avukat işleri bitebilir.

Yapay zeka konusunda iyimserliğe karşıyım, en kötüsüne hazırlanmak lazım çünkü kimse tahmin edemiyor.

Twitt'te belirtilen belki başka ülkede çalışabilir ama Türkiye'de hiç sanmıyorum. Her gün bir madde değişiyor, uygulamada farklılıklar oluyor vs.

3 5 yıl sonra, sistemi güncel tutabilmek mümkün olursa "danışmanlık" adı altındaki avukat işleri bitebilir.

Yapay zeka konusunda iyimserliğe karşıyım, en kötüsüne hazırlanmak lazım çünkü kimse tahmin edemiyor.
Ben tatmin oldum şahsen.

GRB7FLBWUAAwopg.png
GRB7HBSWQAAzKnk.png

Hocam tamam da adalet bu. Düşmanları çok. Çok fazla atak gelir sıkıntı çıkar sonra.
Tabii gelecekte savunma sistemleri teknolojiyle beraber yeterince gelişirse neden olmasın 😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı