Yapay zeka ile yapılan site nasıl olmuş?

dapperr

Decapat
Yer
Bursa Yıldırım
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle iyi sosyaller. Geçenlerde bir konu açmıştım, Emergent ile web sitesi yapıyorum ama kredim bitti diye. Bir kullanıcı, Lovable yapay zekâsı ile yapabileceğimi söyledi. Ona tekrar tekrar teşekkür ederim. Lovable ile yaptığım site aşağıda. Nasıl olmuş diye yorumlarsanız sevinirim. Ayrıca sitenin amacı, Wikipedia'dan rastgele makaleler seçerek kullanıcıya bilgi sunmaya yönelik. Giriş sistemi, test sistemi ve ayrıca Gemini yapay zekâsını bile ekledim.

Site

Planlama güzel tasarım bana çok renkli geldi daha sade olabilir bilgi almak için geliyoruz sonuçta. İlk tıkladığım haberde patlama vs görünce bilgi alırım amacıyla basıp karşıma şehir hakkında dümdüz bilgi çıkınca biraz üzüldüm açıkçası doğru yönlendirme için biraz daha çalışılması gerekiyor. 7/10 diyebilirim şu anda gördüğüm kadarına.

Destek yorumumu bıraktım elinize sağlık.

Arkadaşlar öncelikle iyi sosyaller. Geçenlerde bir konu açmıştım, Emergent ile web sitesi yapıyorum ama kredim bitti diye. Bir kullanıcı, Lovable yapay zekâsı ile yapabileceğimi söyledi. Ona tekrar tekrar teşekkür ederim. Lovable ile yaptığım site aşağıda. Nasıl olmuş diye yorumlarsanız sevinirim. Ayrıca sitenin amacı, Wikipedia'dan rastgele makaleler seçerek kullanıcıya bilgi sunmaya yönelik. Giriş sistemi, test sistemi ve ayrıca Gemini yapay zekâsını bile ekledim.

Site
Hocam site ilk bakışta fena görünmüyor ama aklıma önemli bir nokta takıldı. Gemini'ı eklerken API anahtarını JavaScript koduna gömmediniz değil mi? Sunucu üzerinde yapıyorsunuzdur işlemleri umarım. Bir de markdown türünde çıktı üretiyor, sistem prompt'una plain text olarak üretmesini eklerseniz hiç fena olmaz.

Kategori ekleyebilirsin. Belki siteye giren kullanıcılara ilgilendikleri alanı soran bir kısım olabilir. Yani adam hiç ilgilenmediği bir şeyi sitede pek okumaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı