Yapay zeka ile yapılan web sitesinde butonlar çalışmıyor

• Konuyu başlatan ardayk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 95

ardayk

Picopat
Daha fazla  
ChatGPT ile bir web sitesi projesi yaptım. Fakat "Kayıt Ol" ve "Giriş Yap" butonları çalışmıyor. Kodları atabilirim ama çok uzun kodlar var.

1760816064076.png

Konudan bağımsız ama siteniz neye hizmet ediyor bu 14-15 yaşındaki insanların açtığı insanların bilgilerinin alındığı bir şeye benziyor yanlış anlamayın.

Hocam nasıl anlayalım böyle?
Bu konuda çok bilgim yok zaten yapay zeka ile yaptım. Justpasteye ekleyip atacağım 1 dakika.

Konudan bağımsız ama siteniz neye hizmet ediyor bu 14-15 yaşındaki insanların açtığı insanların bilgilerinin alındığı bir şeye benziyor yanlış anlamayın.
Bir discord/youtube kanalı için özel web site. Konusu ETS 2.

Hocam deneme için yapmıştır muhtemeln.

Bu konuda çok bilgim yok zaten yapay zeka ile yaptım. Justpasteye ekleyip atacağım 1 dakika.

Hocam bende tam anlamam ancak bir kodları vb. atsanız arkadaşlar tam yardım edebilir.

Çok güzel umarım başarılı olursunuz justpaste linki gönderin bir bakalım

Çok güzel umarım başarılı olursunuz justpaste linki gönderin bir bakalım
Düzenleme: @st4bil ChatGPT'den vazgeçtim claude ile yaptım daha güzel oldu. Fakat bu sefer site içinde konu oluşturduktan sonra "Kaydet" butonu çalışmıyor.

index.html: index.html
login.html: login.html

Not: Giriş ekranı ile ana sayfanın yani login.html ile index.html'in isimlerini klasörde değiştirdim. Çünkü Netlify'e yükleyince ilk index ekranı çıkıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı