Hocam nasıl anlayalım böyle?ChatGPT ile bir web sitesi projesi yaptım. Fakat "Kayıt Ol" ve "Giriş Yap" butonları çalışmıyor. Kodları atabilirim ama çok uzun kodlar var.
Eki Görüntüle 2590074
Bu konuda çok bilgim yok zaten yapay zeka ile yaptım. Justpasteye ekleyip atacağım 1 dakika.Hocam nasıl anlayalım böyle?
Bir discord/youtube kanalı için özel web site. Konusu ETS 2.Konudan bağımsız ama siteniz neye hizmet ediyor bu 14-15 yaşındaki insanların açtığı insanların bilgilerinin alındığı bir şeye benziyor yanlış anlamayın.
Hocam deneme için yapmıştır muhtemeln.Konudan bağımsız ama siteniz neye hizmet ediyor bu 14-15 yaşındaki insanların açtığı insanların bilgilerinin alındığı bir şeye benziyor yanlış anlamayın.
Hocam bende tam anlamam ancak bir kodları vb. atsanız arkadaşlar tam yardım edebilir.Bu konuda çok bilgim yok zaten yapay zeka ile yaptım. Justpasteye ekleyip atacağım 1 dakika.
Bir discord/youtube kanalı için özel web site. Konusu ETS 2.
Çok güzel umarım başarılı olursunuz justpaste linki gönderin bir bakalımBu konuda çok bilgim yok zaten yapay zeka ile yaptım. Justpasteye ekleyip atacağım 1 dakika.
Bir discord/youtube kanalı için özel web site. Konusu ETS 2.
Düzenleme: @st4bil ChatGPT'den vazgeçtim claude ile yaptım daha güzel oldu. Fakat bu sefer site içinde konu oluşturduktan sonra "Kaydet" butonu çalışmıyor.Çok güzel umarım başarılı olursunuz justpaste linki gönderin bir bakalım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.