Yapay zeka mı backend mi öğrenilmeli?

TheDexuS

Hectopat
Daha fazla  
2 konuda ilgimi çok çekiyor fakat bir karar vermem gerekiyor, yapay zeka mı backend mi bu konu hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Bana backendin avantajlarını ve dezavantajlarını anlatır mısınız? Aynı şekilde yapay zekanın avantajlarını ve dezavantajlarını anlatır mısınız? Yapay zeka da ne öğrenmeliyim backend kısmında bilgim var biraz. Sizden istediğim beni aydınlatmanız.

Ikisi de bambaska alanlar. Avantaj - dezavantaj isi gorecelidir. Yapay zeka ile ugrasacaksan muhtemelen Python kullanacaksin. Backend icin genelde Java - Node.js - .Net(C#) kullaniliyor. Hepsine sirayla birer hafta ayirip hangisinde kod yazarken daha zevk aldigini olcebilirsin. Tabi oncesinde minimum hepsine birer gun ayirmak kaydiyla arastirma yapmani oneririm. Burada gelip hazir cevap beklemenden ziyade kendin arastirman daha onemli.

Ikisi de bambaska alanlar. Avantaj - dezavantaj isi gorecelidir. Yapay zeka ile ugrasacaksan muhtemelen Python kullanacaksin. Backend icin genelde Java - Node.js - .Net(C#) kullaniliyor. Hepsine sirayla birer hafta ayirip hangisinde kod yazarken daha zevk aldigini olcebilirsin. Tabi oncesinde minimum hepsine birer gun ayirmak kaydiyla arastirma yapmani oneririm. Burada gelip hazir cevap beklemenden ziyade kendin arastirman daha onemli.
Yapay zeka alanına ilgim vardı hep aslında webden sıkıldım diyebilirim o yüzden yapay zeka kısmı daha çok ağır basıyor.

O zaman bence Backend daha eğlenceli. Sırf eğlenceli diye tavsiye ederim. Yapay zekaya ilginiz yoksa hiç bulaşmamanız daha iyi.
O zaman bence Backend daha eğlenceli. Sırf eğlenceli diye tavsiye ederim. Yapay zekaya ilginiz yoksa hiç bulaşmamanız daha iyi.
Dediğim gibi yapay zekaya ilgim vardı. Biraz da freelancer çalışmak istediğim için sordum

Yapay zeka alanına ilgim vardı hep aslında webden sıkıldım diyebilirim o yüzden yapay zeka kısmı daha çok ağır basıyor.

Dediğim gibi yapay zekaya ilgim vardı. Biraz da freelancer çalışmak istediğim için sordum

Tamam iste girer bakarsin 1 hafta Python yazarsin Data tarafi nasilmis onlari incelersin. Yapay zeka algoritmalarina, calisma mantigina falan bakarsin yani bu alana baktiktan sonra bir daha cikamiyorsun diye bir sey yok ya. 1 hafta 10 gun bak belki hosuna gitmeyecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı