Yapay zekanın cılkı çıktı

Amaç bence bu zaten. Fakat robatlar bize savaş açacak olarak düşünme. Üretimi devralacaklar. Bu şekilde işsiz ve aç kalan insanları yani fakir kesimi yok edecekler. Nüfusumuz 8 milyarı geçti. Dünya ve kaynaklar zamanla tükenecek. İnsan sayısını azaltmak gerekiyor.

Bu şekilde yavaş yavaş nüfus azalacak. Ama bunun bu şekilde yapılması tartışılır tabi.
 
Evet, yapay zekanın cılkı tam olarak facebook'da da çıktı, hak etmediğim cezaları şu bağlı kaldığım 2 yıl içinde yapay zekayla kaçıncı kez aldım sayısını hatırlayamıyorum, saat 23.00'e kadar paylaşım yapamama cezasındayım facebook'da ve birçok müzik grubunda kendini feda edip uyumadan ve yorulmadan sürekli yöneticilik yaptığım halde, müzik paylaşımım için çok müstehcen diyerek bana 24 saat paylaşmama cezasını facebook utanmadan ve sıkılmadan bana veriyor, paylaştığım müzik ise youtube'da Juan Espinoza 80s 90s grubundan direk olarak alıntılayıp aldığım bir youtube müzik parçası linkiydi, hak etmediğim cezayı sadece PC'imdeki suçlu spamların yapması yüzünden cezasını ben yapay zekanın beni haksız cezalandırmasıyla hep ben çekiyorum, en sonunda face'in kapısını kapatıp sonsuza kadar hiç açmayacağım, facebook herhalde benim gibi kendi gruplarında çok çalışkan, çok fedakar ve paylaşımcı bir müzik grubu yöneticisinden herhalde bunu sonunda bekliyor, başka ne bekleyebilir tahmin edemiyorum.

Zaten bunun üzüntüsü ve stresiyle bugün bu forumda neredeyse her dakika veya saat başı bir paylaşım yaptım, sadece bunu unutmak ve bu üzüntümü biraz olsun hafifletmek adına. Kolay gelsin.
 
Yapay zeka artık gelecek demek. Yakında yapay zeka reklam filtreleriyle yapay zeka reklamlarını engelleriz. Chatgpt 4 bambaşka bir seviye. Yeteneklerinizi 1000 ile çarpabilir. Nimetlerinden ilk ve en iyi yararlananlardan olmak lazım.
 
Yahu sanattan uzak durun ya please yani bu nedir ya?
Yahu benim şikayet ettiğim şeyle bu bir mi? Ben döküman özetletmeye kullanmıyor muyum sanıyorsun 100K'lık modelleri?

Ben yapay zekayı sanatta sonuna kadar destekliyorum. Hem müzik hem de görsel anlamında ortaya çok güzel şeyler çıkıyor. Bunun karşısında duranların da saçmalıklarını çok okudum. O yüzden alıntıladığım cümlenin karşısındayım.

 

Haber siteleri internetin lağım çukurudur. İnternet espirileri haber sitelerinden daha iyi haber kaynakları oldu. Genelde haberlerimi oradan alıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…