Son cümleme göre yorumlayın. AI'ye karşı değilim, 12 yaşında çocukların eğeeğ çıktısını DeviantArt'a yüklemesine karşıyım.Ben yapay zekayı sanatta sonuna kadar destekliyorum. Hem müzik hem de görsel anlamında ortaya çok güzel şeyler çıkıyor. Bunun karşısında duranların da saçmalıklarını çok okudum. O yüzden alıntıladığım cümlenin karşısındayım.
Eki Görüntüle 1944735
Ben yapay zekayı sanatta sonuna kadar destekliyorum. Hem müzik hem de görsel anlamında ortaya çok güzel şeyler çıkıyor. Bunun karşısında duranların da saçmalıklarını çok okudum. O yüzden alıntıladığım cümlenin karşısındayım.
Eki Görüntüle 1944735
Düşünsene 50 seneni vermişsin bir işe, yapay zekanın biri gelmiş herkesin bilgisayarında senin duygu katıp yağtığın işinden eser olmasa da insanlar seni bir makineyla aynı kılıfa koyuyor. Hem de senin bir şey üretmen aylar alıyorken onun 40 saniyede yapmasına rağmen.
Bu da üreticiye dokunan tarafı.
Düşünsene 50 seneni vermişsin bir işe, yapay zekanın biri gelmiş herkesin bilgisayarında senin duygu katıp yağtığın işinden eser olmasa da insanlar seni bir makinayla aynı kılıfa koyuyor. Hem de senin bir şey üretmen aylar alıyorken onun 40 saniyede yapmasına rağmen.
Bu da üreticiye dokunan tarafı.
Sohbet etsen hafızası, soru sorsan bilgisi, emir versen kapasitesi yetersiz.hanginiz yapay zekanın verdiği cevapları yeterli buluyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.