Yapı Kredi iade ücretini yatırmıyor

mrunknxwn

Centipat
Daha fazla  
PttAVM üzerinden Yapı Kredi kartımla ithalatçı garantili telefon aldım. 1 saat sonra vazgeçtim ve siparişimi iptal ettim. PttAVM 2-4 iş günü içerisinde para iadesi yapılır olarak söyledi. 2 hafta geçti ve para hesabıma yatmayınca şikayetçi olacağımı söyledim. Bugün mail geldi ve mailde 24.12.2024 tarihinde iade yapılmıştır olarak belirtilmiş. Yapı Kredi'ye ulaştım ve iade ücretinin yatmadığını söyledim. Yapı Kredi'de 7-10 iş günü içerisinde paranın yatacağını söyledi. Harcama itirazı sayfasına girdim ve en üstte ayın 25. para hesabıma PttAVM tarafından gelmiş fakat hesabıma yansımamış. Harcama itirazı oluşturdum ve canlı destekde 120 gün içerisinde sonuçlanacağını söylediler. %90 eminim ki banka bu parayı aldı ve işletiyor. Daha önce başına gelen var mı ve para ne zaman yansır sizce ve nereye şikayetçi olmam gerekiyor? Hesapladım tatil günleri hariç 8 iş günü olmuş. Şikayetvar da bu konuda şikayeti olan çok kişi olduğunu gördüm. Param yattığı an ilk işim bu bankadaki hesabımı kapatmaya gideceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
85k valla bu konuyu açtım girip bir bakayım dedim para gelmiş. Bu saatten sonra ne ithalatçı garantili telefona bulaşırım ne yapı krediye nede pttavm'ye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı