Steam Yapılan iade hesaba gelmedi

egecrtyy07

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bundan 3 gün önce Steam üzerinden hesap bakiyeme 2 kere 10dolar çektim 355+355 sonra o gün hiç harcamadan iade verdim. İadeler onaylandı bu sabah biri geldi hesabıma ama 355 vermiştim 339 gelmiş diğer iade ise daha gelmedi ikisinin aynı anda gelmesi gerekmiyor mu diğer iade ne zaman gelir?

Merhaba arkadaşlar bundan 3 gün önce Steam üzerinden hesap bakiyeme 2 kere 10dolar çektim 355+355 sonra o gün hiç harcamadan iade verdim. İadeler onaylandı bu sabah biri geldi hesabıma ama 355 vermiştim 339 gelmiş diğer iade ise daha gelmedi ikisinin aynı anda gelmesi gerekmiyor mu diğer iade ne zaman gelir?
Bu iadeyi banka kartınıza yaptığınız için geç gelebilir yani 3 günden uzun sürmesi normal aslında ama ikisinin aynı anda gelmemesini bilemeyeceğim. İadenizin eksik gelmesi ise dolar olarak yatırdığınız için belki dolar/try oranı sürekli değiştiği için olabilir. Zira bu sorundan böyle bahsedenleri de okumuştum

Bu iadeyi banka kartınıza yaptığınız için geç gelebilir yani 3 günden uzun sürmesi normal aslında ama ikisinin aynı anda gelmemesini bilemeyeceğim. İadenizin eksik gelmesi ise dolar olarak yatırdığınız için belki dolar/try oranı sürekli değiştiği için olabilir. Zira bu sorundan böyle bahsedenleri de okumuştum.

Sıkıntı kur değil aslında 10-15TL'den bir şey olmaz ama ikinci iadenin aynı anda gelmemesinden korktum inşallah gelir oda.

Hocam iadelerin gelme süresi uzun olabilir. 355 değil de 339 TL gelmesinin sebebi dolar aldığınız için.

Anladım kur sıkıntı değil aslında 10-15TL'den bir şey olmaz ama ikinci iadenin aynı anda gelmemesi beni az korkuttu.
Steam çok büyük platform. Zira aynı konuyu yaşayan olup dava bile yiyebilirler basit bir vatandaştan. O yüzden iadeyi yaparlar diye düşünüyorum. Yine yapmazlarsa Steam'ın desteği ile iletişime geçin derim, ben bir ara destekle etkileşim kurmuştum, hangi konudan hatırlamıyorum, ve oldukça hızlı dönmüşlerdi. Ama 1 hafta bekleyin derim sonra iletişime geçin destekle

Steam çok büyük platform. Zira aynı konuyu yaşayan olup dava bile yiyebilirler basit bir vatandaştan. O yüzden iadeyi yaparlar diye düşünüyorum. Yine yapmazlarsa Steam'ın desteği ile iletişime geçin derim, ben bir ara destekle etkileşim kurmuştum, hangi konudan hatırlamıyorum, ve oldukça hızlı dönmüşlerdi. Ama 1 hafta bekleyin derim sonra iletişime geçin destekle.

Çok forumlarda denk geliyorum 1-2 ay geçiyor Steam parayı iade etmiyor adamlar şikayetçi Steam'e bu adamlar hiç dava açmadı mı şimdi onun dışında bir haftaya yakın beklerim olmadı bankam ile konuşurum Steam iadeyi bankaya göndermiş çünkü.

Çok forumlarda denk geliyorum 1-2 ay geçiyor Steam parayı iade etmiyor adamlar şikayetçi Steam'e bu adamlar hiç dava açmadı mı şimdi onun dışında bir haftaya yakın beklerim olmadı bankam ile konuşurum Steam iadeyi bankaya göndermiş çünkü.
Vallah ben kimi gördüysem bu konu hakkında sıkıntı çeken yok. Steam'de dünyanın en popüler hobiye en iyi şekilde ev sahipliği yapmakta, onlar da oyunlar. Bu tarz şeyin bu kadar büyük bir firmaya yakışmıyor veya olması pekte mümkün bakmıyordum. Bilemeyeceğim, zira Epic Games bile zamanında banka kartıma iade yapmıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı