Allah razı olsun katılımdan ötürü hocam. 14. cüz valideniz için ayarlandı.@24099 14.'yü de benim validem için ayırabilirsin, söyledim.
Süre zaten alan olmazsa daha da uzayacak gibi hocam. Allah cümlemizden razı olsun kabul etsin inşallah hatmimizi. Duruma göre siz bildirirsiniz.@24099 Eyvallah kardeşim, senden de. Zaman yeterse daha fazlasını almasını isterim, bitirirsek güzel olur.
Allah razı olsun hocam. Size 15, 16, 17 verelim o hâlde.Hocam ben hafızım zaten. 3-4 cüz verebilirsiniz.
Maalesef hocam.Yayın tarzı mı olacak? Dinleme şansımız var mıdır?
Elbette hocam. Allah razı olsun. Size 18, 19, 20 verelim.Akil hocam, son günlerde yoğunluk yaşadığımdan dolayı 1 cüz almıştım. Hafız olduğumu hatırlayınca, birkaç cüz daha alayım dedim.20 ye tamamlanacak şekilde kalan cüzleri alabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.