- Makaleler
- 35
Adam gibi açıkla inat ederse engelle. Temiz iş.
Hocam valla bilemiyorum. Son 7 senedir falan kendisini de görmedim zaten. Ama bu kadar ısrarcı bir tavırın arkasında ne var bilmiyorum valla.GAY olabilme ihtimalini göz önünde bulundurdunuz mu?![]()
Senin dediğin gibi, senden etkilenip samimiyet göstermiş, senin de aynı samimiyeti vermeni bekliyor. Sonunun ne olduğunu biliyorsunHocam valla bilemiyorum. Son 7 senedir falan kendisini de görmedim zaten. Ama bu kadar ısrarcı bir tavırın arkasında ne var bilmiyorum valla.
İnsan bıkmaz mı ya, yıllardır beni nerede görse atlıyor üzerime ki ben soğuk yapıyorum eskilerden beri.
Ya çok yalnız biri benden sonra hiç dost bulamamış kendisine. Ya takık biri, ya da dediğiniz gibi sanırım?
Senin dediğin gibi, senden etkilenip samimiyet göstermiş, senin de aynı samimiyeti vermeni bekliyor. Sonunun ne olduğunu biliyorsun
Kaçan kovalanırHocam valla bilemiyorum. Son 7 senedir falan kendisini de görmedim zaten. Ama bu kadar ısrarcı bir tavırın arkasında ne var bilmiyorum valla.
İnsan bıkmaz mı ya, yıllardır beni nerede görse atlıyor üzerime ki ben soğuk yapıyorum eskilerden beri.
Ya çok yalnız biri benden sonra hiç dost bulamamış kendisine. Ya takık biri, ya da dediğiniz gibi sanırım?
Senin dediğin gibi, senden etkilenip samimiyet göstermiş, senin de aynı samimiyeti vermeni bekliyor. Sonunun ne olduğunu biliyorsun
Sen ne yapacağını iyi biliyorsun dostum, ne gerekiyorsa onu yap, yalnız kalbini kırmamaya çalış, sonuçta onun da hormonları bu yönde çalıştığı için böyle.Dün gece arka arkaya yazdığı mesajları görüldü yaptım bugün. Gelmedi mesajın kardeşimden sonra yazdığı şey şuydu ; "Yemin ediyorum var ya hep düşünüyordum seni de, o yüzden instagram ve facebook falan da açtım."
Cidden korkmaya başladım.
Müsait değildim kusura bakma bakamadım yazdım. Yine telefon numarası falan isterse direk engellicem.
Korktum la.
Hocam direk engellicem ya. Artık üzülürse de yapacak bir şey yok. 8-9 sene olmuş yüzünü görmeyeli ne bu şey anlamadım valla.Keske bakamadım yazmasaydiniz. Simdi yuz bulup daha cok yazar.
Önceki sayfalarda biri borç konusu ac demişti. Bence deneyin ise yarar. Bu aralar cok yoğunum tefeciden borc aldim. Ödeyemiyorum gunu doldu, 1 hafta müddet verdiler de. "Ödeyemezsem vurucaklar beni, belalı tipler, bende o yüzden borcu ödemek için arkadaşlarımdan, yakınlarımdan borç topluyordum geri dönemedim" yaz. Hatta abartmak istersen buradan taşınmayı düşünüyorum, sevdiklerimi vurmakla tehdit ettiler de.
Sonra o seni engeller zaten
Ama senin icin ölümü goze aldıysa senin icin daha kotu durumlar doğurabilir. Gel kaciriyim seni falan derse şaşırmam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.