Yapıştırılan işlemci nasıl çıkarılır?

SyLaS61

Hectopat
Evet bunda 3-4 ay önce işlemci fan temizliği için yedek fanı çıkardım, takarken 2 ayağını kırdım. Babam tamirciye götürdü ve adam galiba yapıştırmış. Bu yapışkanın normalde performansa etkisi olur mu bilmem ama mantıken olması lazım bende öyle perfomansa etkisi de olmadı. Geçen fanı tekrara çıkarmaya çalıştım ayaklarını ok yönünde çevirerek, sanki benimle beraber aşağıdanda biri çekiyor ne yapmam lazım? İşlemci değiştireceğim için mecbur açmam lazım. Çok boş yaptıysam kusura bakmayın.

Yüksek ihtimal. Ne yapacağım ben ya?

Hocam öyleyse işiniz zor yani. Anakartı tutup hatta işlemcinin yanından tutup stok fanı çekmeniz lazım. Belki yapıştırmamıştır tekrarlayarak fanı çek öyle gevşeyebilir yapıştırıcısı.

@SyLaS61 bilgisayarı işlemciyi zorlayarak ısıt bayağı sonra PC'yi kapat öyle çekmeyi de deneyebilirsin.

Hocam öyleyse işiniz zor yani. Anakartı tutup hatta işlemcinin yanından tutup stok fanı çekmeniz lazım. Belki yapıştırmamıştır tekrarlayarak fanı çek öyle gevşeyebilir yapıştırıcısı.

@SyLaS61 bilgisayarı işlemciyi zorlayarak ısıt bayağı sonra PC'yi kapat öyle çekmeyi de deneyebilirsin.

Ya da LoL falan oynarım işlemci ısınır ve saç kurutma makinesi tutarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı