Steam Yapmadığım şey için ban yedim

Neden böyle olduğunu bilemem ama hiç kimse banı kaldıracağız 10 bin ateşlesene demez.

Direkt öyle demedi. İlk bize atın beni kaldıralım parayı geri verelim dedi bende inanmadım.

Steam'den direkt desteğe yazsanıza hocam. Discord gibi yerler dolandırıcı yuvası genelde orası ile Steam gibi başka platformların alakası yok. Güvenmeyin.

E nasıl ban yedim o adam nasıl ban atabiliyor?

Bu yazı oraya sonradan eklenmis gibi baksanıza kenarlarına falan link atabilir misin? Az önce ki ekrandan 3 noktaya tıkla kopyala de.
Ben fotoğrafa bakmadım ama şimdi hocam söyleyince baktım. Photoshop işleri ile haşır neşirim ve dikkat ederseniz, yazının alt ve üst kısımları ve arka plan uyuşmazlığı var çok dandik bir iş yapılmış.

Direkt öyle demedi. İlk bize atın beni kaldıralım parayı geri verelim dedi bende inanmadım.

E nasıl ban yedim o adam nasıl ban atabiliyor.
Steam desteğe ticket atın ve durumu belirtin. Örneğin benim hesabım komple çalınmıştı, kredi kartı, telefon numarası, şifre, mail vs. değişmişti steam desteğe tek bir ticket attım ve tüm bilgileri eski haline döndürüp bana mail attılar.

@M. Kaany Bu söylediğin şeylerin haberlede gördüğümüz terör örgütüne karıştınız bir poşete para koyup çöpün yanına bırakın diye dolandırmaya çalışmaktan farkı yok neredeyse. Desteğe başvurup bir sorun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı