Yaptığım Emek Hırsızlığına Girer mi?

Osman Tuç

Hectopat
Katılım
6 Ağustos 2019
Mesajlar
1.948
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, herhangi bir oyunda FPS düşüklüğü yaşıyorum diyelim (online oyunlar değil) mesela COD4. Ben oyunun orjinalinde FPS düşüklüğü yaşadığım için COD4'ü satın alıyorum ama Repack yapılan sitelerden korsan olarak geçenleri indiriyorum sırf FPS için.
 
Korsan oyunlar çoğunlukla FPS düşürüyor deniyor. İlk kez korsanın yüksek FPS verdiğini söyleyen gördüm. Neye dayanarak yüksek FPS veriyor?
Hocam korsandan kastım RePack yapılıp oyun dosyaları ile oynanmış packler. Mesela COD4'ü satın aldım ve CorePack adlı bir kullanıcının daha hızlı çalıştığını gördüm.
 
Corepack, Skidrow, Fitgirl, Reloaded ve türevlerinin yaptığı en iyi niyetle kurulum dosyalarını sıkıştırmak ve gereksiz bulduğu oyun ara videolarını kaldırmak şeklinde oluyor. Repack'lerin cazip olmasının sebebi dosya boyutunun orjinal kurulumundan fazlasıyla düşük olması ve bedava olmasıdır elbette... Eskiden bu böyleydi uzun zamandır korsanla alakam olmadığından işi o derece ilerlettilerse bilmem.
 
Hayır neden olsun? Parasını vermişsem tepe tepe kullanırım. Hatta mantıklı bence gereksiz dil dosyaları kaldırılıyor ve ara sahnelerdeki video kaliteleri düşürülüyor bu tür repack versiyonlarda. Buda FPS artışı sağlayabilir.
 
Bu bir dramdır.

Korsan oyunlar çoğunlukla FPS düşürüyor deniyor. İlk kez korsanın yüksek FPS verdiğini söyleyen gördüm. Neye dayanarak yüksek FPS veriyor?
DRM'ler, bildiğim kadarıyla en azından Denuvo, performans üzerinde böyle bir etkiye sahip olabiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı