Yaptığım kişisel web sitesi

İçerik metinleri gereksiz büyük ve harflerin arası fazla açık. Bu da estetiği mahvediyor.
Biri biraz daha açık yap diyor biri daha bitişik diyor.
Girişteki o menünün mantığı nedir? Milisaniyelik gecikmeler bile size hit kaybettirirken siz içeriğe ulaşılmasına kocaman bir engel koymuşsunuz. Ayrıca Google Botları sizin butonlarınız eğer link değilse onları takip etmeyecektir.
Her site için özel header yapacaktım fakat yeterli bilgim olmadığı için halledemedim.

Biri biraz daha açık yap diyor biri daha bitişik diyor.
Harflerin arasındaki boşlukla iki başlık arasındaki boşluk ayrı şeyler.

Yazıların ortalı (yanlardan sıkıştırma) olmadığı için büyük duruyorlar zaten. Font-size da biraz büyük gibi gerçi.

Harflerin arasındaki boşlukla iki başlık arasındaki boşluk ayrı şeyler.

Yazıların ortalı (yanlardan sıkıştırma) olmadığı için büyük duruyorlar zaten. Font-size da biraz büyük gibi gerçi.
Font-Size kolay değişir fakat iki başlık arasındaki boşluktan kastınızı tam olarak anlamadım.

Font-Size kolay değişir fakat iki başlık arasındaki boşluktan kastınızı tam olarak anlamadım.
"Ne gibi hizmetler veriyorum?" başlığıyla "Koltuk yıkamacılığı nedir?" başlıkları birbirine çok yakın. Bir başlık bittikten sonra o başlığı altındaki boşluğu biraz genişletebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı