Yaptığım oyunlar nasıl?

Oyun başlangıç için güzel bir şey olmuş. Grafikler olarak güzel renkler seçmişsiniz fakat. Animasyon yönünde çok eksiğiniz var. Özellikle karakter yürürken bir yürüme animasyonu eklemeniz lazım. Oyunda kaybetme gibi bir durum şuana kadar göremedim. Suya düştüğü zaman oyunun game over olması lazım. Oyun game over olunca da bir restart butonu koymanız lazım ki kişi sürekli main menu yapmasın. Ses olarak arkadan çalan bir fon müziği ve karakter atladıkça çıkan bir ses lazım. Karakter para aldıkça da bir bildirim sesi olursa iyi olur. Oyunda bize karşı saldıran şeyleri şuanlık göremedim varsa bilemiyorum tam hepsini oynamadım. Başlangıç için güzel bir şey yapmışsınız ama dediklerimi kesin eklemeli ve oyunu geliştirmelisiniz. Bize karşı saldıran düşmanlar olursa da güzel olur. Oyundaki butonlara da biraz animasyon eklerseniz üzerine gelince hareketlenmesi falan gibi yine tasarımsal olarak güzel olacaktır. Bir çok fikir verebilirim. @BizonHasan

Windows'a geçtiğim zaman deneyeceğim. Nasıl bir oyun acaba?
1- ahiret oyunu (tavsiye etmem)
2- ı was human
3- ı was human 2
4- başkan olma oyunu
5- sky save

1. sini denemek için attım önemli değil
2. si 10 bölümden oluşan engelden geçme oyunudur. Hikaye modu olan bir oyundur ama zengin değildir.
3. sü 4 bölümden oluşan ve hikaye modunu devam ettirmek için yapılmış bir oyundur. Bu cümleden sonraki spoiler içerir.

//2+1 sona sahiptir ve gizli sonu görüntülemek için 4. bölümün sonunda çıkan iki seçenekten hiçbirini seçmeyip soruya tıklamanız gereklidir.//

4. sü iki kişilik bir oyundur. Yukardan düşen insanları toplayarak 100 e ulaşan oyuncu kazanır. Akşener,erdoğan ve trump seçenkleri vardır.
5. si Biz bir kahramanız ve altımızda roket var. Gökyüzünde düşen insanları kurtarmak görevimiz ama insanlarla beraber bombalar da düşüyor. 3 adet canımız mevcut. İnsanları kurtarmak +4 puan, bombalara oturmak -4 puan ve -1 candır. 100 puana ulaşınca oyunu kazanırsınız. Ama bombalar -1 can götürdüğü için 3 kez bombaya oturursanız kaybedersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı