Yardımı Engelleyen Moderatör(ler)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu yanlış anlayanlar olmuş, moderatör ve yöneticiler dahil bilerek! konuyu başka yerlere çekmiş. Konu burada arkadaşın sınırsız ban yemesine yapılacak bir şey olup olmadığı değil. Hile kullanıp kullanmaması da değil. Konu burda arkadaşın yardım isterken direkt olarak yardım almasını engellemek. Başka bir arkadaş çıkıp rockstar'a veya şuraya şuraya mail atıp veya desteğe mesaj atarak sınırsız cezasının nedenini öğrenebileceğini yazabilirdi. Ama ne gerek var dimi? Burası yardım platformu değil!

Moderatör sadece ''Perma yediyseniz düzeltecek bir şey yok'' diyor ve konuyu kilitliyor.

Yardım nasıl engellenmiş anlamadım. RG'in ban politikasını biraz incelerseniz neden düzeltecek bir şey olmadıgını anlarsınız. Yazılan mesajın dışında yazılacak cevapların hiçbir yararı yok.

Bu olay üzerine sırf açılan bir ban konusunu açık bıraktım. Yazılan cevapları siz görün. Dürüst bir şekilde söyleyin bakalım yardımcı olabilmişler mi? Benim söylediğim dışında yararlı bir şey yazılmış mı? Kimin yardımı engellenmiş. Yardım sever arkadaşlar nerede ya da bu arkadaş banlanınca?

Ban politikasını direkt kopyalayarak yazıyorum, bakın bakalım banlanan hesaplar açılıyormuymuş:

All GTA Online suspension and banning decisions are final and may not be appealed.

Bu cevabın üstüne daha söyleyeceğiniz bir şey yok. Konunun kilitlenmesi gerekiyor ama sırf vereceğiniz cevabı merak ediyorum.

Bir halt yemeden kalıcı ban yemeyeceğimi bildiğim için önce ban yememe sebep olan şeyi silerdim bilgisayarımdan. Yani, anladınız mı?

1 ay ban kalıcıya döndüyse Rockstar'a ters düşen bir uygulama falan kullanıyordur. Kimse ama kimse bir şey yapmadan ban yemez hele Rockstar gibi büyük bir şirketin oyunundan.

Kıymetli dostum, oyun içerisinde hilecilerin yapmış olduğu gerek ayar, gerekte diğer kullanıcıları banlatmak için yapılan hususlar bulunuyor. Hiçbir hile yapmamış insan dahi tabiri caizse "hileci musallat" olduğu için ban yiyenler var. Yani her yasak alan kullanıcı %100 hile yapmış olmuyor, umarım anlatabilmişimdir.

Bu olay üzerine sırf açılan bir ban konusunu açık bıraktım. Yazılan cevapları siz görün. Dürüst bir şekilde söyleyin bakalım yardımcı olabilmişler mi? Benim söylediğim dışında yararlı bir şey yazılmış mı? Kimin yardımı engellenmiş. Yardım sever arkadaşlar nerede ya da bu arkadaş banlanınca?
Hocam kusura bakmayın da ben Allah değilim her şeyi bilemem o halde burada yardım bekleyen kimse konu açmasın, her konuyu kilitleyelim böyle saçma mesajlar olacak diye değil mi?
Bu cevabın üstüne daha söyleyeceğiniz bir şey yok. Konunun kilitlenmesi gerekiyor ama sırf vereceğiniz cevabı merak ediyorum.
Hala ama hala konuyu farklı yere çekmeye çalışıyorsunuz. Bakın hocam 1.si bunu o konuda bunu yazıp kilitleyecektiniz ama öyle olmadı 2.si neden konu kilitlendi? Belki arkadaşa aramızdan biri yardım edecekti ancak bu ihtimal verilmeden konu direkt olarak kilitlendi. Kendinizi haklı çıkarmak için konuyu değiştirirken kendinizi küçük düşürüyorsunuz bunu bilin isterim.

Aynı konu bugün açıldı yardım edebilen birini göremedim. Aramızda Rockstar Games çalışanı varsa belki torpille açardı ama öyle biri oldugunu da sanmıyorum. Yapılan açıklama gayet açıklayıcı, anlamadıgınız nokta neresi onu anlamadım. Bir kullanıcı RG tarafından banlandıysa banı asla ve asla açılmayacak.

Her konuyu kilitleyelim böyle saçma mesajlar olacak diye değil mi?

Konular, cözüme ulaşmış bir konuya yazılacak saçma ve gereksiz cevapları önlemek amacıyla kilitleniyor zaten. Bu dediğiniz konu kilitlenme felsefesine ters.

Yaptığım açıklama dışında elle tutulan bir tane mantıklı açıklama gösterir misiniz şu an hala açık olan konudan? Gerisi; oh iyi olmuş, bir hileci daha ayrıldı aramızdan gibi kullanıcıyla alay edilen mesajlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı