Yarın başıma ne gelir, ne yapmalıyım?

FuseLyx

Centipat
Merhaba.
Bir kız bana küsmüştü. Sonra bir psikolog kuzenime söyledim. “1 ay hiç arama sorma, hatta mümkünse 2 ay. Merak etme, daha fazla küsmeyecek, hatta ona bağlı olmadığını anlayıp sana gelecek.” dedi.
Bugün 1 ay tamamlandı. 2 ay daha bekleyeyim dedim ki başıma bir hadise geldi (gelmedi kendim çağırdım).
Kelebek sistemiyle sınavlar oluyordu. Liseliler kelebek sistemini bilir. Kız sınav sırasında benim yerimde, yanında da bir 12.sınıf (bizden büyük) bir vatandaş oturuyordu. Ona “selamunaleyküm abi nasılsın.” yazdım, yanına da paskalya kafası çizdim. Kıza hiçbir şey yazmadım.
Çıkışta kız DC. Hudson gibi bana bakmadan misilleyip gitti.
Sizce yarın başıma ne gelir ve ne yapmalıyım?
(Abinin bana boş yapma demesinden ve kızın beni düşük zekalı görmesinden korkuyorum. Keşke kafamı kıraydım o paskalya kafasını çizmeyeydim.)

CCDB0A18-2A31-4545-8302-EC6FD8280D01.jpeg (Paskalya kafası bu, sosyal medya kullanmayanlara…)

Tanışmak amaçlı, herkesle tanışma hevesim var sabahleyin, akşamleyin de kafa dövme :D
Durum kötü mü? Biriniz bir şey söylesin lütfen.
1 ay konuşmayarak işleri mahvetmişsin zaten. Ben olsam "1 aydır halimi hatrımı sormuyor, aramızı düzeltmek için bir şey de yapmıyor. Böyle dostluk mu olur?" derdim.

1 ay konuşmayarak işleri mahvetmişsin zaten. Ben olsam "1 aydır halimi hatrımı sormuyor, aramızı düzeltmek için bir şey de yapmıyor. Böyle dostluk mu olur?" derdim.

Olayı moderatör yanlış düzenlemiş, şakacı moderatörler :D. Sıraya ona da yazdım ama sıra arkadaşım derste hoca kızmasın diye silmiş.

Lisede olur böyle saçmalıklar, takmayın.
1. taktik abi sana boş yapma demeden önce sen ona boş yapma de.
2. taktik kız yanınızdan hızlıca geçerse, arkasından ya pardon deyip, kız durduğunda ondan daha hızlı bir şekilde yanından geçin, eminim sizden çok etkilenecektir.

Kuzenin öyle saçma sapan bir tavsiye vermiş de, uygularken hiç mi sorgulamadın? Kızı seviyorsan sevdiğini belli etmek sanki daha iyi bir taktik gibi, bence onu uygulamalısın. İltifat edersin, sevdiğini belli edecek hitaplar kullanırsın, kızdan uzaklaşman çok büyük hata.

Kuzenin öyle saçma sapan bir tavsiye vermiş de, uygularken hiç mi sorgulamadın? Kızı seviyorsan sevdiğini belli etmek sanki daha iyi bir taktik gibi, bence onu uygulamalısın. İltifat edersin, sevdiğini belli edecek hitaplar kullanırsın, kızdan uzaklaşman çok büyük hata.

Ya belirtmeyi unutmuşum. Kıza açıldım ama reddetti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı