Yarın bıçaklar daha da ucuzlar mı?

Fiyatlar hemen düşmücek ki zaten misal 1800 dolara satan varsa o adam 1300'e koymaz ya da 1000'e oda 1790'a koyar böyle böyle gider şu an daha yeni açıldığı için hem siparişler ve satıcılar yüksekten koyuyor satıyor belki 1-2 güne daha da düşer ama asla 2.gün ki gibi olmayacak maksimum şu anki fiyatın %10 unun altına düşer yoksa çok zor.

Panik satış bitti artı olarak bıçak ve eldiven çıkaran kişilerin %50'si skinleri oynuyor çünkü daha önce sahip olamadıkları için bu skinler ile keyif çıkarmak istiyor.

Piyasa gereksiz artıyor şu an saat 2 oldu nuy orderlar eski güncelleme fiyatlarına geliyor neredeyse.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun neden Steam pazarını kullandınız ki? Ben olsam siteler üzerinden alırdım.

Sitelerde aynı bir şey değişmiyor kanki hatta daha riskli şu an fiyatlar arttığı için satıcı itemi geri çekebilir.

Şu an alınır mı? Bıçak daha da düşer mi veya yükselir mi?

Hiç kimse bir şey bilmiyor şu an bir manipilasyon var pazarda eğer paran varsa alacağın skine yetiyor sa al yoksa bekleyeceksin mecbur.

param var hocam alırım da yarın düşme endişesi var aldıktan sonra yani yapacak bir şey yok artık teşekkürler

Piyasa iyice arttı yarın açılan trade banlarının oranı bugğne kıyasla %50 daha fazladır ama kimse ürünlerini satışa koymazsa yarında böyle olur ama illaki bir yerde düşecek bunlar piyasaya X2 bıçak girdi ve fiyatlar hala artıyor var bir bityeniği ama hayırlısı olsun bakalım.

Kar ettim gibi duruyor da bilemiyorum belki dediğin gibi yarın vs düşer mi bilmiyorum. 700 e aldım şu an en üst teklif 770. Liste ise 1000 civarı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı