Biliyorum biraz linçlenmeye hazır bir konu ama yarın bir savaş çıksa asker eksikliğinden bizler çağrılsa gider misiniz? Dediğim gibi linçe hazır bir konu fakat bir düşününce 14 yaşındaki biri olarak korkunç geliyor, emin değilim. Sizlerin düşüncesini merak ettim.
Hayatımı sömüren ve beni köle gibi kullanan hükümete karşı bir de üstüne ölmeyi göze alamam. Beni zaten öldürdüler.
Zaten böyle saçma sapan bir konu açarak insanları birbirine düşürüyorsunuz, savaşa önce sizi sürmek lazım.
Savaştan sonra malum partilileri de birer birer öldüreceksek koşa koşa giderim. Ama bu ülke için savaşmam. Bu topraklarda rahat yaşamamız için yıllarını, canlarını veren insanlara bile hain dendi, küfredildi. Zaten vatan, millet, bayrak bunlar benim için pek de önemli şeyler değil. Savaşırsam kendim ve sevdiklerim için, tutsak olup eziyet görmemek için savaşırım.
Konuda ne yazdıysam hepsinin arkasındayım. Zerre dönmem. 15 yaşında keskin nişancı olan Nezahet onbaşı'ya sorumlu olduğumu bilirim. Hey 15 ağıtını unutamam.
Silah kullanmayı da biliyorum. Gerekirse kullanırız.