Yarın bir savaş olsa gider misiniz?

Yarın bir savaş olsa gider misiniz?

• Giderim

Oy: 65 31,1%
  • Gitmem

Oy: 61 29,2%
  • O anı yaşamadan bilemem

Oy: 83 39,7%

• Oy verenlerin toplamı
    209
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle giderim zaten en büyük isteklerimden biri şehit olarak Vatan uğruna ölmek...

Hayatımı sömüren ve beni köle gibi kullanan hükümete karşı bir de üstüne ölmeyi göze alamam. Beni zaten öldürdüler.
Zaten böyle saçma sapan bir konu açarak insanları birbirine düşürüyorsunuz, savaşa önce sizi sürmek lazım.

Sonrasında tutsak kalıp acı çekmek yerine öleceksem bile seve seve giderim. En azından hayatımı, bir anlama bir amaca bağlamış olurdum.
Hayatımı sömüren ve beni köle gibi kullanan hükümete karşı bir de üstüne ölmeyi göze alamam. Beni zaten öldürdüler.
Hükümet ile vatan, devlet bir değil. Şu anki hükümet öyle lanse ettiği için yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.

Yine de gitmem.

Savaştan sonra malum partilileri de birer birer öldüreceksek koşa koşa giderim. Ama bu ülke için savaşmam. Bu topraklarda rahat yaşamamız için yıllarını, canlarını veren insanlara bile hain dendi, küfredildi. Zaten vatan, millet, bayrak bunlar benim için pek de önemli şeyler değil. Savaşırsam kendim ve sevdiklerim için, tutsak olup eziyet görmemek için savaşırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…