Daha fazla
Anime PP'li insanlar neden böylesiniz? Gerekli eğitimin verileceğini düşünemiyor musun? CB olsam anime PP'li insanları sınır dışı ederdim valla.Ne silah kullanmayı bilirim ne savaşmayı. Neden gideyim ki?
Hayatımı sömüren ve beni köle gibi kullanan hükümete karşı bir de üstüne ölmeyi göze alamam. Beni zaten öldürdüler.Biliyorum biraz linçlenmeye hazır bir konu ama yarın bir savaş çıksa asker eksikliğinden bizler çağrılsa gider misiniz? Dediğim gibi linçe hazır bir konu fakat bir düşününce 14 yaşındaki biri olarak korkunç geliyor, emin değilim. Sizlerin düşüncesini merak ettim.
Hükümet ile vatan, devlet bir değil. Şu anki hükümet öyle lanse ettiği için yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.Hayatımı sömüren ve beni köle gibi kullanan hükümete karşı bir de üstüne ölmeyi göze alamam. Beni zaten öldürdüler.
Yine de gitmem.Sonrasında tutsak kalıp acı çekmek yerine öleceksem bile seve seve giderim. En azından hayatımı, bir anlama bir amaca bağlamış olurdum.
Hükümet ile vatan, devlet bir değil. Şu anki hükümet öyle lanse ettiği için yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.