messithegoat
Picopat
Hocam İnstagram verir misiniz kullanıyorsanız? Devamı nasıl olacak merak ettim ara sıra sorarım sana oradan nasıl devam ediyor diye17 hocam
Hocam İnstagram verir misiniz kullanıyorsanız? Devamı nasıl olacak merak ettim ara sıra sorarım sana oradan nasıl devam ediyor diye17 hocam
Hocam özel hayatından dolayı veremem fakat gelişmeleri buradan yazarım.Hocam İnstagram verir misiniz kullanıyorsanız? Devamı nasıl olacak merak ettim ara sıra sorarım sana oradan nasıl devam ediyor diye
Parka gidip oturmuştuk. İlk buluşma olduğunda temelde kendimizi daha yakından tanımak için sohbet ettik. Biraz yürüdük falan derken ayrıldık, evlerimize gittik.Nereye gittiniz hocam kızla? Neler yaptınız?
Hocam şuan kötü devam ediyor. Ona hislerimi anlattım, hoşlandığımı söyledim. Baya uzun uzun anlattım işte. Bilmiyorum biraz daha konuşalım dedi. Bunu dedikten sonra samimiyet azaldı. Aktif iken bakmıyor, ben yazmadan yazmıyordu. Maalesef bu hikayede mutlu sonda bitmedi.Hocam İnstagram verir misiniz kullanıyorsanız? Devamı nasıl olacak merak ettim ara sıra sorarım sana oradan nasıl devam ediyor diye
Hakkında hayırlısı olsun.Hocam şuan kötü devam ediyor. Ona hislerimi anlattım, hoşlandığımı söyledim. Baya uzun uzun anlattım işte. Bilmiyorum biraz daha konuşalım dedi. Bunu dedikten sonra samimiyet azaldı. Aktif iken bakmıyor, ben yazmadan yazmıyordu. Maalesef bu hikayede mutlu sonda bitmedi.
Amin, cümlemizin. Teşekkür ederim.Hakkında hayırlısı olsun.
Şimdi var mı birisi reis?Amin, cümlemizin. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar birisini gerçekten seviyorsanız pat diye açılmayın, karşı taraf size gerçekten aşıksa ve farkındaysanız açılın. Yoksa açılıp sevdiğiniz kişiyi de kaybediyorsunuz, samimiyet eksilere iniyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.