Yarın ingilizce sınavım var

Kaganiane

Kilopat
Katılım
20 Ağustos 2014
Mesajlar
422
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1 ve 2.ünitelerden çıkacak paragraf+5soru fix zaten nasıl çalışmalıyım? 1ve 2.ünite hakkında bilgisi olan yazabilir mi nasıl çalışmalıyım yarıdm edin? 8.sınıfım
 
Biz dün olduk. Gerçekten acaip zordu. Sana tavsiyem If Clause,Type 0, Type 1, geniş zaman,gelecek zaman ve şimdiki zaman konularına bakmak. Bol bol kelime ezberlemeye çalış. Benim 20 puanım kelimelerden gitti.
 
Valla bir günde anca konulara kısaca göz atıp kelime ezberleyebilirsin. Dersini derste dinlemişsen zaten yaparsın, onun dışında hakim olmadığın kelimelere bak en azından ne dediğini anlarsın sorunun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İngilizceyi, bilinmesi gereken bir dil, kazanılması gereken bir özellik gibi, bir eksik gibi görmeyip, yazılıdan yazılıya çalışılan bir ders gibi, hocalarca dayatılan bir iş gibi, bir eziyet gibi görmeye devam ettikçe ingilizce mingilizce öğrenemezsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı