- Makaleler
- 1
Nasıl alışacağız ya 1 hafta tatilden sonra? Biraz sıkıntı okul 3 ders olacak diyorlar bir de sağda solda.
Sıkıntı yok, tatilde full ETS ve ATS oynadım. Okula gider, iki lak lak yapar uyur geri eve gelip yine ETS ATS oynarım.
Nasıl alışacağız ya 1 hafta tatilden sonra? Biraz sıkıntı okul 3 ders olacak diyorlar bir de sağda solda.
Hocam öğleden sonra okulun olmamasının kaynağı sağlam mı bir ara olmuştu çünkü![]()
Sabredin, 2 ayınız kaldı şurada![]()
Neden söyledin ya.
09:00 / 17:10Bizim okul sabahcı dersleri 7:40tan 12:15'e kadar 8 saat ders görüyoruz.
tik tokda hep öyle gördüm ama henüz okuldan öyle bi mesaj gelmediHocam öğleden sonra okulun olmamasının kaynağı sağlam mı bir ara olmuştu çünkü![]()
{`--.---.'_,'/}Hiç bitecek sanmasanız da bitiyor okul. Bu yıl bu beladan kurtuluyorum ben. Kalan yarışmacılara başarılar dilerim.
--.?-.'_,} '--....-' .;'.-..._;..-'; {--.?-.',} {;..\,_.. .-'/}'--.._..-' {;..\,__...-'/ {..'-.._ ;..-}Şair burada ne anlatmak istemiş?09:00 / 17:10
tik tokda hep öyle gördüm ama henüz okuldan öyle bi mesaj gelmedi
{`--.---.'_,'/}
.;'.-._ {..'-`.?_;..-';
{--.?-.'_,}'--....-' .;'.-.
{;..\,__...-'/} _ .;'.-. {`--.?-.',}
{..'-.._;..-'; {--.?-.',} {;..\,_.. .-'/}
'--.._..-' {;..\,__...-'/ {..'-.._ ;..-}
\\,-" `'--....- --....-
. .-"-.,\\.;'.-. || //
/...-'.){`--.?-.'_,}.,-"-. //.,-"-. .
{;..\,__...-'/ -.\ // (..'-...\
{..'-`..;..-'\,., // ;---,
/....-'.)\\ //.,-"-....\
\,---'` \\ // (..'-.....\
/\\ Y //\
(,-}={-,)
\//((\/
//))(\
(/..))
((
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.