Yarın okullar açılıyor

Selamünaleyküm kıymetli hocalarım. Yarın okullar tam kapsamlı ilkokul, ortaokul, lise, ve üniversite dahil 5 gün yüz yüze açılıyor. Düşünceleriniz neler yarın okulda ne yapacaksanız?
Ödevlerin hiçbirini yapmadım :)

Aleykümselam. Bizim okul yarın 3 ders, toplantıdan dolayı. Zaten ilk 2 ders teknoloji ve tasarım olduğu için boş geçecek, diğer 1 ders ise fen bilimleri.

Son düzenleme:
Uzaktan eğitim okulların açık olmasından daha kötü, hem derslerden hiçbir şey anlamıyorsun, giremediğin derslerde yok yazılıyorsun.

Bence okulun zorunluluğu kaldırılmalı ben 12.sınıfım konular bitti. Full soru çözüyoruz okulda ama sabah 6 da uyanıp okula gitmek falan saçma geliyor bana aynı çalışmayı evde de yapabiliyorum.

Uzaktan eğitim okulların açık olmasından daha kötü, hem derslerden hiçbir şey anlamıyorsun, giremediğin derslerde yok yazılıyorsun.
Hocam ben en başından beri uzaktan eğitim taraftarıyım, anlama konusunda sorunum yok. Hem 8 saat boyunca maskeden dolayı nefessiz kalmıyorum hem tedbirsiz okullara gitmiyorum. Açıkçası benim için uzaktan eğitim daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı