Okullar açılıyor

Hatırlattığın için teşekkür edemiyorum, YKS'ye çalıştığım için okulda refah seviyem düşecek hem de ders çalışma sürelerim azalacak valla işim zor benim.

Bende 4 yıl önce lisede bırakmıştım yarın tekrardan açık liseye kayıt olup kış boyunca ders çalışmayı düşünüyorum. Sizce nasıl plan?

Merhaba, umarım iyisinizdir. İyi sosyaller diliyorum. Konuyu sohbet amaçlı açtım.

Evet arkadaşlar, okullar açılıyor. 9 Eylül'e az bir zaman kaldı. Düşüncemi şu şekilde ifade etmek istiyorum: Aslında okullar ilk kapandığında biraz üzülmüştüm. Çünkü yapılacak bir şey yoktu ve canım sıkılıyordu. Okul zaman geçirmek için iyi bir yer gerçekten :) ama bir yandan da iyi ki bitmiş kurtuldum diyorum, ne güzel 3 ay tatil, ders yok.

Eğer güzel bir ortamınız varsa, gerçekten güzel anılar ve eğlenceli zamanlar geçirebiliyoruz. Bu da moralimizi her zaman yüksek tutuyor. Şansınıza kötü bir ortam denk gelmişse veya asosyal, yalnız birisiyseniz şimdiden geçmiş olsun. Yanlış anlamayın, geçmiş olsun derken gerçekten aşırı sıkıcı oluyor. Bu sürece katlanmak bile bir hapishane gibi. He bir de şu da var, egolu kızlar ve kendisini mafya sanan tipler. Böyle ergen ve cahil insanlarla uğraşmak da zor oluyor. Sürekli kavga.

Ve yine, 10 ay boyunca şunları yaşayacağız: Sabah kalk, okula git. Okuldan eve dön, zaten doğru düzgün zaman kalmıyor. Eğer okulunuz uzak bir yer ve tam günse zaten gün bitiyor. Aynı şekil hafta da 5 gün bunları yap, 2 gün tatil. Kendimi robot gibi hissediyorum açıkçası. Üstelik ah şu sınavlar, sözlüler, stresler...

Bir gün okul bitince özler miyim bilmem, ileride ki yaşantıma bağlı. Ama yine de güzel dostluklar, anılar, eğlenceler için okulu çok sevdim. Şu an 11. sınıfım, okulda adamakıllı geçireceğim son sene. Diğer sene de YKS var zaten. Şimdiden geleceğimiz için kaygılar ve çabalar başladı bile.

Bu şekilde işte. Sizde düşüncelerinizi söylerseniz mutlu olurum.

Biraz üzdü okulların açılması ama meraklıyım da 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı