Yarın sınavım var ve hiçbir şey bilmiyor gibiyim

453476

Megapat
Makaleler
1
Yarın yazılım sınavımız var. C# dili öğreniyoruz ve bu dilden sınav oluyoruz. Sınavda çıkacak konular ise classlar ve diziler. Kodları kolayca yazabiliyorum ve çok basit geliyor. Ayrıca sınavdayken, hazırladığımız sınav kağıdından da yardım alabileceğiz. Bir nevi izinli şekilde kopya çekeceğiz. Ama nedense sanki hiçbir şey bilmiyor gibiyim. Sınava girince tutukluk yapacakmışım gibi hissediyorum. Sizlerin de sınav zamanlarında oluyor mu böyle?

Kendine güvenmen lazım. Zaten hazırlıklısın, korkman için bir sebep yok. Kendi kabiliyetlerine güvenmezsen başarısız olursun. Düşük alırsan da dünya başına yıkılmıyor bu arada. Efor sarf ettikten sonra eğer bir tanrıya inanıyorsan sana tanrı not olarak vermedi o eforunun karşılığını başka şekilde verir ve bu hayatta her şey için geçerli. Bir şey kazanmak için bir şey vermeniz gerekiyor yani bir şey kaybetmeniz gerekiyor zaten. Seni öldürmeyen şey seni güçlendirir. Sınavların da ilerisini düşünün, sınavlar bir engel sadece. Hedef o değil, hedef için aşılacak bir engel.

Bugün full kafamı kurcaladı bu sınav. Önceki dönem 82 ortalamayla geçmiştim dersi. Sınavlar ile sözlülerden 20 alsam bile geçiyorum. Ki 20 almam çok zor. Hayırlısı. Teşekkürler.
Stres böyle şeyler yapıyor, aşırı olmadığı durumda sıkıntı yok.
Kafan her zaman doluysa spor salonu ile içli dışlı ol, en ucuz ve sağlıklı aktivite o şimdilik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı