Yaşadığınız en paranormal olay nedir?

5-6 yaşındayken şanslıysam 2 günde 1 o tarz rüyalardan 1 tane görüyordum. 1 günde 3 farklı bu tarz rüya gördüğüm olmuştu.

Böyle yaşadığınız en korkunç olay nedir? Benim ev boşken omzuma birinin dokunması sanırım.

Gece uyurken yarı uyanmıştım. Gözlerimi böyle %10 falan açabiliyordum, hiçbir yerimi hareket ettiremiyordum. Sadece ağzımdan ıhh ıhhh diye küçük sesler çıkarabiliyorum. Sanırım uyku felci geçirdim.

Pc ekranına bakarken gözümün kenarından siyah biri geçmesi

Gece odama şeytan, cin gibi bir şey girmişti. Hislerim kuvvetli olduğu için hemen anlamıştım. Daha sonra da (yatağımın karşısında ayna var) ayna da bir şey gözükmüştü. Alışkın olduğum için normal karşıladım.

3 ya da 4.siniftim evde yeni yeni tek kalmaya başlamıştım o zaman sürekli paranormal olay videolari izliyodum aslında olay paranormal vs. değil garip sesler geliyordu çıtırtı ve ayak sesi gibi 5-10 dk sürdü yaklaşık sonra koşma sesi geldi annem açtı kapıyı hırsız girmeye calisiyomus sans eseri annemle denk gelince topuklayip kaçmışlar.Ama çok korkmuştum evde cin vs. mi var diye.Sonra bıraktım ama pek çoğu creepypasta izlenmek için yalan uyduruyorlar.

İlk kez böyle bir karabasana denk geliyorum, bu kabus hocam. Karabasanda hareket edemezsiniz. Karabasanın diğer adı zaten uyku felcidir.

Bir gece yarısı dergahtan eve tespih çeke çeke dönerken karşıma elinde 1.5 litre rakı şişesiyle beraber bir CHP'li çıkageldi. Hemen heybemden Kuran-ı Kerim'i çıkartıp suratına tuttum, tıslayarak kaçtı. Bu da böyle bir anımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…