Yaşadığınız en paranormal olay nedir?

Çok bir şey yaşamadım aslında. Sadece karabasan var o da sayılmaz zaten bence. Yalnız çok korkunçtu, etrafımda ışınlanan siyah gölgeler görmüştüm ve beni boğmaya çalışmışlardı. Allah var ki rüya idi. Korkmuştum..:(
5-6 yaşındayken şanslıysam 2 günde 1 o tarz rüyalardan 1 tane görüyordum. 1 günde 3 farklı bu tarz rüya gördüğüm olmuştu.
 
Böyle yaşadığınız en korkunç olay nedir? Benim ev boşken omzuma birinin dokunması sanırım.

Gece uyurken yarı uyanmıştım. Gözlerimi böyle %10 falan açabiliyordum, hiçbir yerimi hareket ettiremiyordum. Sadece ağzımdan ıhh ıhhh diye küçük sesler çıkarabiliyorum. Sanırım uyku felci geçirdim.
 
Gece odama şeytan, cin gibi bir şey girmişti. Hislerim kuvvetli olduğu için hemen anlamıştım. Daha sonra da (yatağımın karşısında ayna var) ayna da bir şey gözükmüştü. Alışkın olduğum için normal karşıladım.
 
3 ya da 4.siniftim evde yeni yeni tek kalmaya başlamıştım o zaman sürekli paranormal olay videolari izliyodum aslında olay paranormal vs. değil garip sesler geliyordu çıtırtı ve ayak sesi gibi 5-10 dk sürdü yaklaşık sonra koşma sesi geldi annem açtı kapıyı hırsız girmeye calisiyomus sans eseri annemle denk gelince topuklayip kaçmışlar.Ama çok korkmuştum evde cin vs. mi var diye.Sonra bıraktım ama pek çoğu creepypasta izlenmek için yalan uyduruyorlar.
 
4 yaşındayken karabasan gördüm. Karabasan gerçek değil demeyin, dövüştüm onunla. Gece saat kaçtı bilmiyorum ama oda karanlıktı. Gözümü açtığımda siyah bulutumsu bir şey bana bakıp bir şeyler söylüyordu. Yüzü vardı ama siyahtı. Gözleri beyaz ve geniş omuzlu bir şeydi. Bana "Bir daha yapma" gibisinden bir şeyler söylediğini hatırlıyorum. Omzumdan tutup beni doğrultmuştu. Ben de "Tamam" dedikten sonra tekme atıp annem ve babamın odasına kaçıp aralarına sığınmıştım. Yatağa uzandığımda bacak altında değişik bir hisler oluşmuştu. Özellikle penisimin olduğu bölgede uyuşukluğa benzer bir his olmuştu. Böyle bir şeyi biri bana söylese güler geçerdim ama işin en garip kısmı şu: Sabah uyandığımda annem ve babamın yatağındaydım.

Edit: Bu arada "Bir daha yapma" tarzında bir şey dediğinde aklıma tek şey geldi: Aynı günün akşamında balkonun demirliklerine tırmanmıştım ve babam bana yapmamamı söylemişti.

İlk kez böyle bir karabasana denk geliyorum, bu kabus hocam. Karabasanda hareket edemezsiniz. Karabasanın diğer adı zaten uyku felcidir.
 
Bir gece yarısı dergahtan eve tespih çeke çeke dönerken karşıma elinde 1.5 litre rakı şişesiyle beraber bir CHP'li çıkageldi. Hemen heybemden Kuran-ı Kerim'i çıkartıp suratına tuttum, tıslayarak kaçtı. Bu da böyle bir anımdır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı