Yaşadığınız en utanç verici anı

Ya hocam elbette herkesin cinsel organı var ama hiç beklemediğiniz şekilde çırılçıplak kalmak ne kadar normal bir şey nasıl karşılayabilirim ki? Üstelik karşı cins, çok tuhaf hisler içine girdim yazınızı okurken. :D
Yaşın kaç bilmiyorum ama karşı cinsle (ya da hemcinsinle fark etmez) ileride "çok sayıda" çıplak münasebetin olacak. Bence şimdiden utangaçlığını kırmaya bak, ilk dönemlerde çok sıkıntı çekersin. :D

Bende utanma duygusu olmadığı için ne kadar utanç verici bilemedim ama normal biri şu hikayedeki ben olsa utanırdı herhalde.

Bir gün tekneyle gezerken teknenin en önünde ayaklarımı suya doğru uzatarak oturuyordum. O sırada teknede çocukluk arkadaşım olan kızlar ve anneleri de var. 2 erkek olarak teknenin kullanımını arkadaşa bırakıp önde oturup sözde poz keseyim dedim. Arkadaş zaten içinde çok kişi olan tekneyi su seviyesine yaklaşmışken büyük bir yük gemisinden gelen dalgaya bodoslama daldırdı, ben de en önden teknenin ortasına sırt üstü uçtum.

Burada kimse gülmedi, normal bir kaza sonuçta ama sonra kalkıp yerime geçeyim derken bir kahkaha dizisi patladı. Dönüp baktım, elleriyle şortumu işaret ediyorlardı. Dalga bana çarpıp arkaya uçururken şortum teknenin burnundaki çapa halatının olduğu makaraya takılıp boydan boya yırtılmış... Eğilip bir baktım, takımlar açıkta. Bende mi sorun var bilmiyorum ama hiç utanmadım, bacaklarımı kapatarak normal oturdum ve kıyıya çıkınca şort değiştirmeye gittim. Arkadaşlarım da şu anda çeyrek asırlık arkadaşlarım, bence arada olur böyle şeyler yaşanılan anlar. :D
Geçmiş olsun, o an nasıl sakin kaldınız?

Başka birisi olsa suya atlardı yeniden :D.

Bende utanma duygusu olmadığı için ne kadar utanç verici bilemedim ama normal biri şu hikayedeki ben olsa utanırdı herhalde.

Bir gün tekneyle gezerken teknenin en önünde ayaklarımı suya doğru uzatarak oturuyordum. O sırada teknede çocukluk arkadaşım olan kızlar ve anneleri de var. 2 erkek olarak teknenin kullanımını arkadaşa bırakıp önde oturup sözde poz keseyim dedim. Arkadaş zaten içinde çok kişi olan tekneyi su seviyesine yaklaşmışken büyük bir yük gemisinden gelen dalgaya bodoslama daldırdı, ben de en önden teknenin ortasına sırt üstü uçtum.

Burada kimse gülmedi, normal bir kaza sonuçta ama sonra kalkıp yerime geçeyim derken bir kahkaha dizisi patladı. Dönüp baktım, elleriyle şortumu işaret ediyorlardı. Dalga bana çarpıp arkaya uçururken şortum teknenin burnundaki çapa halatının olduğu makaraya takılıp boydan boya yırtılmış... Eğilip bir baktım, takımlar açıkta. Bende mi sorun var bilmiyorum ama hiç utanmadım, bacaklarımı kapatarak normal oturdum ve kıyıya çıkınca şort değiştirmeye gittim. Arkadaşlarım da şu anda çeyrek asırlık arkadaşlarım, bence arada olur böyle şeyler yaşanılan anlar. :D
Yiğidin malı meydandadır. Utanmaya gerek yok :D

Geçmiş olsun, o an nasıl sakin kaldınız?

Başka birisi olsa suya atlardı yeniden. :D
Çıplaklık bence gayet normal bir şey, hem yiğidin malı meydandadır derler. :D Ben hiç utanmadım, üstünde 15 yıl kadar geçti ama arada bir görüştüğümüzde o günü hatırlıyoruz hep birlikte. :D

Şaka maka çoğu kişi için demek ki utanç vericiymiş, doğru tahmin etmişim.

@326001 Benden çok yaşayacaksın. :D

Anasınıfında iken yani 4 5 yaşlarında kız bana açıp gösterdiydi herhalde o andır en utandığım zaman.

Tabi bende durumu bir şekilde dengeledim (Yiğidin malı meydandadır mantığı ile vurdum masaya). Pişman mıyım hayır. :D

Çıplaklık bence gayet normal bir şey, hem yiğidin malı meydandadır derler. :D Ben hiç utanmadım, üstünde 15 yıl kadar geçti ama arada bir görüştüğümüzde o günü hatırlıyoruz hep birlikte. :D

@326001 Benden çok yaşayacaksın. :D
Örtü gibi meydena sermek ne kadar doğru orası tartışılır. :D.

Çılgın bir anı cidden, ben normal karşıladım biraz ama cidden insanın başına gelmesi büyük şans veya şanssızlıktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı