Yaşadığınız paranormal olaylar

Evet dinliyoruz
Kendim çok korkunç bir şey yaşamadım ama böyle şeyleri okumak hoşuma gidiyor.

Bir gece uyandım bizim evin camının karşısında ışıklı bir şey yanıyordu bir anda kayboldu galiba sokak lambasıydı ya da uçak

Karabasan gelmiş galiba abime çok sık uyurken oluyor. Bir anda kapı açılıyor ve karabasan çıkıyor ama aslında kapı kapalı ve karnın çekiliyor. Kalp ritmin hızlanıyor. Hatta karabasan yüzünden komalık falan oluyorlardı. (Kalp probleminiz yoksa çok bir şey olmaz en fazla korkudan Yusuf Yusuf olursunuz)

Son düzenleme:
@Sirain Yattığı yeri ve çevresini temizlesin. Gece dışarı kaynar su dökmesin banyoya işemesin. Cenabet gezmesin yatarken abdest alıp ellerini açıp besmele ile Ayet-el Kürsi + Felak + Nas okusun elini vücudunda gezdirsin. Bu işlemi yaparsa 1 kere bile Karabasan görmez.

Cinlere vs. o tür şeylere hiç inanasım gelmiyor ama bir gece uyuyup uyandığımda ayağıma kına falan yakılmıştı, çok garipti anlam veremedim
Bir akrabamıza da olmuştu. Ellerine. Eğer yanında birisi olsaydı onun ayağı da kına gibi bir şey olacakmış. Yarım saate gidiyormuş sanırım
Köydeydim evde tek başımayım. Camdan bakıyorum ve bem beyaz giyinmiş korkunç bir tipi olan bir adam camdan bana arkana bak der gibi bir işaret yaptı ve koşarak gitti. Baktım bir şey yoktu evden çıktım dışarı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…