Yaşadığınız paranormal olaylar

Evet dinliyoruz :)
Kendim çok korkunç bir şey yaşamadım ama böyle şeyleri okumak hoşuma gidiyor.

Bir gece uyandım bizim evin camının karşısında ışıklı bir şey yanıyordu bir anda kayboldu galiba sokak lambasıydı ya da uçak 😶
Başka konu vardı oraya yazmıştım ama buna farklı bir şey yazacağım.

Bir gün tuvaletten çıktım. Kapıyı sonra ışığı kapattım. Evde kimse yoktu. Işığı kapatınca banyonun ışığını açtım lakin arada 2 saniyelik bir karanlık oldu. Yani tuvaletinkini kapattım ev kapkaranlık diğer odaların da ışığı kapalı sonra hemen banyonunkini açtım. Bu aradaki 2 saniyede ne oldu yazayım.

Kırmızımsı bir renkte karanlığın içinde ama kırmızı + kızıl karışımı bir siluet gördüm insana benziyordu. Biraz eğilmiş kafasını bana yaklaştırmıştı. Göz göze geldik o 2 saniyelik karanlıkta. Evde kimse yok. Çocukluk travmalarımdan biridir uzun müddet yalnız kalamamıştım o günden sonra şimdi yeni yeni alışıyorum. Hatta annem sanmıştım ilkten korkmadım. Işığı açınca jeton düştü karnım çekilmişti.

Karabasan gelmiş galiba abime çok sık uyurken oluyor. Bir anda kapı açılıyor ve karabasan çıkıyor ama aslında kapı kapalı ve karnın çekiliyor. Kalp ritmin hızlanıyor. Hatta karabasan yüzünden komalık falan oluyorlardı. (Kalp probleminiz yoksa çok bir şey olmaz en fazla korkudan Yusuf Yusuf olursunuz)
 
Son düzenleme:
@Sirain Yattığı yeri ve çevresini temizlesin. Gece dışarı kaynar su dökmesin banyoya işemesin. Cenabet gezmesin yatarken abdest alıp ellerini açıp besmele ile Ayet-el Kürsi + Felak + Nas okusun elini vücudunda gezdirsin. Bu işlemi yaparsa 1 kere bile Karabasan görmez.
 
Cinlere vs. o tür şeylere hiç inanasım gelmiyor ama bir gece uyuyup uyandığımda ayağıma kına falan yakılmıştı, çok garipti anlam veremedim
Bir akrabamıza da olmuştu. Ellerine. Eğer yanında birisi olsaydı onun ayağı da kına gibi bir şey olacakmış. Yarım saate gidiyormuş sanırım
Köydeydim evde tek başımayım. Camdan bakıyorum ve bem beyaz giyinmiş korkunç bir tipi olan bir adam camdan bana arkana bak der gibi bir işaret yaptı ve koşarak gitti. Baktım bir şey yoktu evden çıktım dışarı
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı