Sirain
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İntel İ5-3210M
8 GB Ram
GT-610M
İntel HD Graphics 4000
- Meslek
- Öğrenciyim boşuna bakma param yok :(
Evet dinliyoruz
Kendim çok korkunç bir şey yaşamadım ama böyle şeyleri okumak hoşuma gidiyor.
Bir gece uyandım bizim evin camının karşısında ışıklı bir şey yanıyordu bir anda kayboldu galiba sokak lambasıydı ya da uçak

Başka konu vardı oraya yazmıştım ama buna farklı bir şey yazacağım.
Bir gün tuvaletten çıktım. Kapıyı sonra ışığı kapattım. Evde kimse yoktu. Işığı kapatınca banyonun ışığını açtım lakin arada 2 saniyelik bir karanlık oldu. Yani tuvaletinkini kapattım ev kapkaranlık diğer odaların da ışığı kapalı sonra hemen banyonunkini açtım. Bu aradaki 2 saniyede ne oldu yazayım.
Kırmızımsı bir renkte karanlığın içinde ama kırmızı + kızıl karışımı bir siluet gördüm insana benziyordu. Biraz eğilmiş kafasını bana yaklaştırmıştı. Göz göze geldik o 2 saniyelik karanlıkta. Evde kimse yok. Çocukluk travmalarımdan biridir uzun müddet yalnız kalamamıştım o günden sonra şimdi yeni yeni alışıyorum. Hatta annem sanmıştım ilkten korkmadım. Işığı açınca jeton düştü karnım çekilmişti.
Karabasan gelmiş galiba abime çok sık uyurken oluyor. Bir anda kapı açılıyor ve karabasan çıkıyor ama aslında kapı kapalı ve karnın çekiliyor. Kalp ritmin hızlanıyor. Hatta karabasan yüzünden komalık falan oluyorlardı. (Kalp probleminiz yoksa çok bir şey olmaz en fazla korkudan Yusuf Yusuf olursunuz)
Son düzenleme: