Yaşadığınız paranormal olaylar

Çocuğunuz profesör remus luppin olabilir mi?

Hocam 1v1 atın hayaletle

Harbiden hiç hayaletli mayaletli bir anım yok, iyi ki de yok
Benim var, tabii Unity ile yapılmış bir oyunda . Günün birinde, Phasmophobia oynarken çarpılacağım sanırım. Haçlı maçlı oyun.
Gerçekten, elimde haç tutarken Fatiha falan okusam ne olur acaba? Bence denemeye gerek yok.

Güleyimi size üzüleyimi bilemedim hocam ama gecmiş olsun.

Bir defasında arkadaşlarla oynuyorduk. Hayalet av modundayken art arda Sübhaneke okumuştum ve kurtulmuştum.
Kenar köşe bir yere çömelip dursanız bile kurtulabiliyorsunuz aslında, aşırı şey değil yani.
Tabii yeni gelen güncellemede işler değişti de neyse.

Bir gunde turklerin dedigi karabasanı kabuslu 5 kere bir gecede gecirip hepsi kabusluydu gozumu actigimda korkudan etrafimda kücük bir kiz ayicikla dolasiyordu o zamanlar psikolojim biraz bozuktu.

Reklam gibi olmasın da, uzun zamandır dinlediğim bir radyo programı var. Radyo programına katılanlar, başlarından geçen paranormal olayları anlatıyorlar. Dinlemek isterseniz :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…