Yaşadığınız paranormal olaylar

Yaşadığınız paranormal olaylar var mı? Genel olarak insanların ilgisini çeker böyle konular. Çok kişi tarafından da okunacağına eminim.

Yaşadığım en paranormal (!,?) olay sanırım uykulu halde su içmeye giderken gözlerim azıcık kapandı mı 2 metre ötemde kapkara bir ruh görür gibi olmam :D

Sıkıcı bir insanım sanırım birazcık, ucundan :)

Yaşadığınız paranormal olaylar var mı? Genel olarak insanların ilgisini çeker böyle konular. Çok kişi tarafından da okunacağına eminim.

Bir gün arkadaşlarla yaşadığım mahallede yürüyoruz. Yollun kenarındada mezarlık var o mezarlıktan bir çığlık sesi gelmişti(hani oyunlarada böyle birini öldürürken çığlık vs. olur ya onu kastediyorum. Çok korkmuştuk hemen kaçmıştık. 1-2 gün oradan karanlıkta geçmeye korkmuştum.

Evde tek başımayım, saat gecenin ikisi, evden sesler geliyor ve daha az önce hayalet oyunu oynadım. Birkaç gün hesaba girmezsem bilin ki hayaletin teki tarafından nakavt edilmişimdir.
:D
Paranormal değil ama rahatsız edici.

Ben yaklaşık 1 yıl önce yanlışlıkla ekmeği yakmıştım, uyuduktan sonra yatağımın ucundan ses geldi ve o tarafa baktığımda birisini görmüştüm, kadına benziyordu ama tam anlaşılmıyordu. Ben böyle şeyleri hayal etmişimdir sürekli o yüzden çok korkmadım ve sen kimsin diye sordum, sana söyleyemem dedi, ben nesin diye sorduktan sonra biraz bakıp cin im dedi ama ben yarı kurt, yarı Türk erkeği aauuuuu olarak cin ile aile babadan izin alıp evlendik. Şu an 1 dişi, 1 erkek olarak hayalet + yarı insan ve yarı kurt çocuğumuz var, Allah aşkın önüne geçmedi ve bizi birleştirdi

Ben yaklaşık 1 yıl önce yanlışlıkla ekmeği yakmıştım, uyuduktan sonra yatağımın ucundan ses geldi ve o tarafa baktığımda birisini görmüştüm, kadına benziyordu ama tam anlaşılmıyordu. Ben böyle şeyleri hayal etmişimdir sürekli o yüzden çok korkmadım ve sen kimsin diye sordum, sana söyleyemem dedi, ben nesin diye sorduktan sonra biraz bakıp cin im dedi ama ben yarı kurt, yarı Türk erkeği aauuuuu olarak cin ile aile babadan izin alıp evlendik. Şu an 1 dişi, 1 erkek olarak hayalet + yarı insan ve yarı kurt çocuğumuz var, Allah aşkın önüne geçmedi ve bizi birleştirdi.

Ciddi ciddi okudum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı